Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Det lackar mot jul...

Lackar? Enligt Svenska Akademien härrör ordet från "framskrida, lida", vilket i och för sig stämmer bra överrens med det ofta förekommande uttrycket "Det lackar mot jul". (Men varför säger man då inte på motsvarande sätt "Det lackar mot Påsk" eller "Det lackar mot Midsommar"...?)

Kanske har du redan inhandlat de flesta julklapparna redan? Om inte, vill vi gärna slå ett slag för vår upplevelse "Parfymprovning". Under två timmar får du (eller den du bjuder på upplevelsen) kunskaper i grundläggande parfymlära, och chansen att botanisera bland mängder av härliga dofter och essenser under kunnig ledning av en erfaren parfymterapeut. Sedan får du dessutom själv prova på att kombinera de olika dofterna, helt efter eget tycke och smak.

Parfym är för övrigt en klassisk och tidlös julgåva som alltid lämpar sig bra för både män och kvinnor, unga som gamla. En god, ny doft uppskattas alltid, och är också en present som står sig tacksamt länge. Bjuder du din vän på en parfymprovning, kan denne dessutom själv prova på att komponera sin egen personliga favoritparfym!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.