Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Nu är vi igång!

Upplevelser av alla de slag - stillsamma, lekfulla, sportsliga och äventyrliga strapatser blandat med gastronomiska smakupplevelser och njutningsupplevelser för både kropp och själ. Det är exempel på aktiviteter som kommer att presenteras i den här bloggen. Med andra ord, frestande läsning för både tävlingslystna, lekfantaster, smaklökar och eventuella våghalsar!  :)

Förutom att beskriva vissa av aktiviteterna lite närmare, kommer vi också att dela med oss av roliga upplevelsenyheter och eventuella tävlingar. Blandat med en lagom dos intressanta fakta, återblickar, presenttips, samt kanske en och annan spännande anekdot... För att inte missa något spännande som händer på sajten - Håll utkik!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.