Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ge bort en övernattning i julklapp!

Finns det något lyxigare än att checka ut från vardagen och byta miljö under par dagar? Bjud någon du tycker om på en härlig getaway. Eller ännu bättre, njut tillsammans!  

Här har vi samlat våra bästa övernattningar.

Spaweekend

Spaweekend
Rena rama drömmen för den som behöver avkoppling efter en intensiv höst! När ni anländer får ni avnjuta en härlig trerättersmiddag som kommer att sätta spår i era smakminnen.
Fyll sedan tiden med avkoppling på spa. Efter en god natts sömn väntar en lyxig frukostbuffé! Just nu får ni dessutom 10% rabatt!

Läs mer här.

Bo på ekologisk gård

Bo på ekologisk lantgård
Bli ett med naturen under en helg på Ängavallen, en härlig gård mitt på den skånska slätten. Här ligger fokus på djur, natur och hållbarhet – gården är nämligen 100% ekologisk! Bjud med familjen på en härlig vistelse på landet.

Läs mer här.

Varghotellet rum m varg

Bo på varghotellet
Se naturen och dess vilda djur från första parkett under en vistelse på varghotellet. Med ett stort panoramafönster, som reducerar barriären mellan inne och ute, får ni nästan en känsla av att dela rum med vargarna och de andra djuren som bor precis utanför.

Läs mer här.

Gransholm

Lyxig hotellvistelse med Countryside hotels
Vad sägs om en natt på ett slott? Eller kanske en herrgård? Gästgiveri? Fjällgård? Countryside Hotels är en serie hotell som är speciellt utvalda på grund av sin höga standard och goda renommé.
Perfekt att njuta av tillsammans med någon du håller kär.

Läs mer här.

Du hittar alla våra övernattningar här.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.