Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Kombinerad omtanke - Tips inför julen!

Vi tycker ju själva här på Upplevelse.com att det inte finns någon present som slår en väl utvald upplevelse, utvald med omsorg och tanke på den man vill ge den till. Vi gillar att ge julklappstips, men just de här tipsen kan inspirera till att tänka till lite extra mycket.

Julklappar – Upplevelse.com

Eftersom julen är en familjehögtid blir omtanken nästan ännu viktigare än vid födelsedagar, att man tänker på den man vill ge en gåva och gör det till en extra personlig julklapp. Så hur kan man då göra en upplevelse så där lite extra personlig? Ett sätt att göra detta är att låta upplevelsen ingå i ett tema, att ge flera julklappar som tillhör en av sina föräldrars, syskons eller en pojk- eller flickväns största intressen. Det här är också ett fantastiskt sätt att låta familj, släkt eller vänner gå ihop om en gemensam gåva. Då kan olika personer köpa olika delar av ett större paket eller samla ihop pengar och köpa allt gemensamt. Om en bror är en riktig äventyrare, varför inte låta honom pröva fallskärmshoppning? (Det får ju naturligtvis vänta tills vädret tillåter det, men det blir ju också något att se fram emot.) Sen ska han naturligtvis bli bjuden på god middag senare på kvällen och kanske ett hotellrum för en eller två nätter om han bor utanför en av de städer där upplevelsen erbjuds. Eller varför inte bjuda mamma och syster på en spa-upplevelse på dagen och teater på kvällen?

shutterstock_178715747

Det finns mycket man kan hitta på, man kan sätta ihop ett tema med upplevelser i kombination med så många andra saker. Letar du efter julklappar att kombinera upplevelser med, så är du välkommen att kika på tips på julklappar för 2018 här. För den som gillar att njuta av goda drycker, varför inte ge bort en whiskey-provning tillsammans med en presentbok om whiskey eller receptbok med goda drinkar innehållande samma dryck? En fotbollsupplevelse med en signerad boll eller klubbtröja? En matupplevelse tillsammans med ett kokböcker och husgeråd? En motorupplevelse tillsammans med en fartfylld film? Möjligheterna är så många och ju bättre man känner sina vänner och förstår vad sina släktingar önskar, desto lättare blir det att hitta det perfekta åt den man uppskattar och vill visa extra omtanke.

‹ Alla blogginlägg

Februari-REA – Upp till 50% rabatt