Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

5 fantastiska öar att besöka på smekmånaden!

Ska ni gifta er snart men har inte en aning om vart ni ska bege er på bröllopsresa efteråt? De flesta brukar sukta efter en smekmånad som går i lugnets tecken – vackra stränder, god mat och skön avkoppling. Här har vi tipsat om 5 underbara ö-destinationer som passar perfekt till smekmånaden!

CapriCapri, Italien
Den här pärlan utanför Sorrentohalvön bjuder på slående vackra utsikter, turkost vatten och mängder av romantiska barer och restauranger. En dröm för den som både uppskattar lata dagar på stranden och promenader i bergen.

Isle of Skye
Isle of Skye, Skottland
För den som uppskattar en naturskön resa så är Isle of Skye i Skottland ett fantastiskt resmål. Hyr en bil och kör runt på ön och utforska dess vackra och intressanta platser. Ett tips är att åka tidig vår eller sensommar, då är det lugnare på ön.

Menorca
Menorca, Spanien
Menorca är en välbevarad ö som har över 100 stränder och är full av små badvikar med ljuvligt turkost vatten. Ön är perfekt för den som gillar det spanska medelhavsköket. Spendera kvällarna på mysiga krogar där ni kan njuta av färska läckerheter från havet!

Amorgos
Amorgos, Grekland
Greklands vackraste ö enligt många. Även känd som inspelningsplats för filmen "Det stora blå". Hyr en bil och bege er iväg på upptäcksfärd på ön – ni kommer inte att ångra er! Amorgos är full av hemliga stränder, klippbad och oslagbara utsikter.

Zanzibar
Zanzibar, Tanzania
Om ni drömmer om en skön solstol, kritvita stränder och total avkoppling så är det till Zanzibar ni ska åka! Om ni mot förmodan skulle tröttna på det så finns det mängder av aktiviteter att göra på ön, såsom snorkling, kitesurfing och ett besök i Zanzibars kända stenstad.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!