Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tips på Bröllopspresenter! 💐

Bröllopsklockorna klämtar och sommarens stundande bröllop närmar sig! Är du bjuden på bröllopsfest och på jakt efter en present till det lyckliga paret?  Vill du ge bort något som de kan minnas för alltid? Slå till på en minnesvärd upplevelse! 🎁

Äventyrliga Paret
Presenter till det äventyrliga paret ❤️
Till det där paret som älskar adrenalin och som inte tackar nej till en nervkittlande upplevelse så kanske fallskärmshoppning passar perfekt. Om du har en begränsad budget är takvandring eller äventyrsbana ett säkert kort!

Romaniska paret
Presenter till det romantiska paret ❤️
Unna paret som älskar romantik och lyx en härlig spaweekend. Eller varför inte en övernattning på något av Sveriges bästa hotell? En privat relaxavdelning där de får njuta av en bubblande stund på tu man hand är inte heller helt fel!

Hurtiga paret
Presenter till det hurtiga paret ❤️
För paret som älskar upplevelser som utmanar flåset så är en kajaktur med guide den perfekta bröllopsgåvan. Kanske är kitesurfing en vinnare? Eller varför inte utmana varandra i en hinderbana?

Kulinariska paret
Presenter till det kulinariska paret ❤️
Är deras favoritaktivitet att testa annorlunda maträtter, upptäcka nya restauranger och spendera kvällarna framför Masterchef?
Då är någon av våra smakrika upplevelser garanterat den bästa gåvan! Bjud det nygifta paret på Sveriges bästa bord eller skicka iväg dem på en vinprovning med mat. Eller varför inte låta de utveckla sinnena under en middag i totalt mörker?

Spana in alla våra presenttips på bröllopspresenter här! 🎁
Svårt att bestämma dig? Slå till på ett presentkort!

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.