Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Så tar du hand om huden efter sommaren

Huden är vårt största organ, men vi tar ändå inte alltid hand om den som vi borde. Efter en sommar av mycket sol, vind och salta bad har huden fått en hel del stryk och kan behöva lite extra kärlek och omsorg. Följ de här fyra stegen för att få tillbaka mjukhet och lyster efter sommaren!

Peeling

Se till att peela kroppen!
Genom att göra en peeling så får man bort döda hudceller och får en hud som strålar av ny lyster. Om du vill bli riktigt skrubbad, slå till på stort och boka in dig på Hamam, som är välgörande för både kropp och själ. Ett annat alternativ är att göra en hemmapeeling med en bra kroppsskrubb. Glöm inte att återfukta med en bodylotion efteråt!

Ansiktsbehandling

Skäm bort ditt ansikte!
Om det är någon gång man ska unna sig en ansiktsbehandling så är det definitivt efter en sommar då ansiktet har blivit extra utsatt för solens strålar. Med en ansiktskur eller ansiktsbehandling får huden ny energi som både känns och syns!

Serum

Investera i ett serum!
Ett serum av bra kvalité innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser (till exempel kollagen och vitamin C) som tränger ner i huden och ger på lång sikt en återfuktad, balanserad och välmående hy. Be hudterapeuten om råd om vilket serum som passar din hud bäst!

Ansiktsmask

Fuktboosta din hud med en ansiktsmask!
Solen har en väldigt uttorkande effekt på huden och efter en sommar av solexponering är det ett måste att använda en fuktgivande ansiktsmask som återställer fuktbalansen i huden.
Applicera ansiktsmasken efter rengöringen och sov med den över natten, upprepa cirka 2 gånger i veckan.

Tips!
Glöm inte bort halsen och dekolletaget när du applicerar hudvårdsprodukter, huden är minst lika känslig där som i ansiktet!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.