Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

6 takbarer du inte får missa i sommar

De senaste åren har Sverige börjat hakat på trenden med takbarer, det vill säga barer som inte bara erbjuder goda drinkar utan även fantastiskt vackra vyer över våra svenska städer. Varför inte ta nästa after work, dejt eller kompishäng uppe i det blå?
Här är några tips på takbarer du inte får gå miste om!

grilljanne
Grilljanne Asian Roof Top BBQ är takbaren på Story Hotel i Malmö. Baren, belägen på fjortonde våningen, har en enastående utsikt över Öresund. Något för cocktailfrälsta Malmöbor eller för de som är på besök i staden. Börjar det kurra i magen kan man beställa något att äta från restaurangen som serverar mat med influenser från Asien, Kalifornien och Skåne.

tak

Tak i Stockholm ligger 48 meter upp i luften och har en magisk 360 graders utsikt över huvudstaden. För den som gillar fest rekommenderas att gå dit torsdag-lördag då en live-DJ är på plats i baren!

Mosebacketerrassen

Mosebacketerrassen på södra teatern är en sommarklassiker i Stockholm. Den stora takbaren rymmer mängder av drinksugna gäster! Ta del av Södra teaterns alla sommarevenemang här.

cielorooftop

Ta hissen upp till sjunde våningen på Hotel Bellora i Göteborg där du möts av mysiga Cielo Rooftop Bar.
Cielo – precis som namnet antyder, tar dig ett steg närmre himlen. Visste du att baren blev utsedd till en av världens bästa takbarer 2016? Ett måste för dig som är i Göteborg i sommar!

taketlinköping

Taket i Linköping öppnade 2016 med ledorden hunger, törst & kärlek och är en kombination av ett burgarhak och en cocktailbar – ett vinnande koncept för hungriga, törstiga och kärlekssvultna Linköpingsbor!

Utsikten Visby

Med utsikt över både havet och den vackra medeltida staden kan du njuta av en god drink i sommar på takbaren Utsikten i Visby.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.