Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Gå på Spa i Göteborg – Vågar du testa något nytt?

På nästan alla orter i Sverige finns möjligheten att få massage. Men för de lite mer udda massagebehandlingarna behöver man söka sig till någon av de större städerna. Inte oväntat är det just Stockholm och Göteborg som har flest olika upplevelsepresenter inom kategori ”Hälsa och Skönhet” där massagebehandlingar och spaupplevelser hittas.

Så nästa gång en spa- eller massagetid ska bokas, våga testa något nytt. Eller utmana en vän genom att ge presentkort på en av de mer ovanliga massagebehandlingarna.

I Göteborg finns exempelvis:

Fiskpedikyr

Är det behagligt att sticka ner fötterna i ett litet akvarium där mängder av små fiskar simmar omkring? Detta med målet att de ska ”äta” bort död och skadad hud på fötterna.

Ja, absolut. Det kan kännas lite lustigt precis när fötterna sätts ner men efter en stund är det väldigt behagligt med denna micromassage. En massage som även fungerar som en pedikyr och som därmed ger silkesrena fötter.

Läs mer om Fiskpedikyr

Fiskpedikyr

Chokladmassage

Det är gott – och det gör gott. Chokladmassage stimulerar flera sinnen genom att chokladoljan sprider en lugnande och god arom i rummet. Varför inte ge en dubbelpresent till vännen eller dig själv? Börja dagen med chokladmassage och avrunda den med chokladprovning.

Läs mer om Chokladmassage

chocolate massage

Gravidmassage

Humöret går upp och ner, samma med tröttheten och värken. Gravidmassage ger samma avslappnande effekt som klassisk massage men är helt och hållet anpassad efter gravida och deras individuella behov.

Läs mer om Gravidmassage

Gravidmassage

Hyr en egen Spa-avdelning

Att gå på Spa ska vara totalt avslappnande. Oavsett om man går dit själv eller med en vän, kollega eller sin respektive. En trend är att spaanläggningar börjar erbjuda mindre relaxavdelningar som är anpassade för 2-4 personer. En egen jacuzzi, sittmöbler och kanske en bastu. Allt för att besökarna ska kunna vara helt för sig själva och lättare hitta lugnet.

Att hyra en egen spa-avdelning är därför inte speciellt dyrt och något som allt fler börjar uppskatta. Är det värt lite extra för att få lite extra? Prova själv.

Läs mer om att hyra egen Spa-avdelning 

spa för två (2)

Hot Stone Massage

En av de mer ovanliga massagebehandlingarna är Hot Stone Massage. En avslappnande behandling som främst bygger på att massageterapeuten placerar ut varma, släta lavastenar på kroppen. Var och hur stora stenar som placeras ut beror helt på individuella behov. En massagebehandling som generellt brukar upplevas som väldigt avslappnande.

Läs mer om Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Nästa gång du vill mjuka upp muskler och leder hos en massör eller finna lugnet i ett spa någonstans i Göteborg – våga tänk nytt.

Se alla Spa-upplevelser i Göteborg

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.