Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 julklappar till dina föräldrar

Julafton är det perfekta tillfället att skämma bort dina föräldrar och visa hur mycket du uppskattar dem. Här är 5 tips på passande julklappar till dina föräldrar. 

Golf Getaway för två - Om dina föräldrar gillar att spela golf kommer de att älska en golf getaway för två. De får njuta av golf och oförglömliga smakupplevelser på det anrika Tanums Gestgifveri som har varit i drift sedan 1663. De kan välja mellan fem olika golfbanor som alla är på behagligt avstånd från hotellet och det ingår en övernattning med frukostbuffé och eftermiddagsfika.

Danslektion för två - Låt dina föräldrar svettas lite och bjud på en danslektion för två. De kommer att lära sig att dansa salsa tillsammans och garanterat ha roligt på köpet.

Spabehandling för två - Låt dina föräldrar bli ompysslade för en stund och koppla av med en spabehandling för två. Spabehandlingen utförs av professionella massage- och hudterapeuter och det ingår en delkroppsmassage och ansiktskur.

Laserdome för två - En otippad julklapp till föräldrarna med humor! Låt dina föräldrar få tävla mot varandra och vara barn igen med laserdome för två. Laserdome är ett rafflande och taktiskt laserspel där det gäller att skjuta motståndarna innan motståndarna skjuter dig.

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.