Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 mysiga sätt att fira advent på

advent

Nu börjar november närma sig sitt slut och vi kliver snart in i första advent. En högtid som ofta firas med glögg, pepparkakor och andra sötsaker. För att sätta lite guldkant på detta årets adventsfirande finns det en rad olika aktiviteter du kan testa på.

Takvandring
Andas in den friska, kalla, luften högt över ovanför takåsarna. Njut av utsikten och stadens tidlösa skönhet som pryds av tinnar och torn nära gnistrande vatten. Turen leds av certifierade guider och med säkerhetsselar, så du och dina nära och kära kan njuta i fulla drag av en vacker advent.

Vinterbåttur i Stockholm
Se vintervackra Stockholm från vattnet ombord på mysiga M/S Angatyr. Turen tar er ut längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna, innan färden går tillbaka in mot staden. Ombord berättar en guide intressanta anekdoter med stor inlevelse. I kafeterian finns det varm glögg och andra drycker att avnjuta i mysig adventsanda.

vinterbattur

Spökvandring
En spökvandring i vinternatten ger dig inte bara kalla kårar, utan också en spännande berättelse som tar dig tillbaka genom stadens historia som fyllts av mord, onda dåd och en stark tro på det övernaturliga. Besök hemsökta källare, upptäck mordplatser och lyssna till kusliga berättelser om vår rysliga historia. Ta med dig en termos med glögg och vantar, så är det här den perfekta adventsaktiviteten för den våghalsiga.

Vinprovning
I adventstider dricker vi oss mätta på glögg redan i början av december. Då är det inte helt fel att bryta av glöggsmuttandet med en mysig vinprovning. Medan du och en vän får smaka på sex olika viner, får ni också lära er vinets historia och hur man ska tänka när man väljer vin till maten. En perfekt förberedelse inför julens alla middagar.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.