Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 häftiga upplevelser för naturälskaren

Drömmer du om storslagna äventyr i naturen? Här är 4 häftiga upplevelser som garanterat kommer att vara ett minne för livet. 

Westernridning - Känn dig som en cowboy för en dag och njut av en härlig ridtur i vackert landskap på en välutbildad westernhäst. Upplevelsen passar lika bra för nybörjare som för vana ryttare. En erfaren instruktör inleder dagen med en genomgång i paddocken. Därefter blir det en 1,5 timmes lång ridtur som går genom varierande terräng och avslutas med en gemensam grillning och fika.

Yoga Trek i Himalaya -  Utöva yoga och meditation på den vackraste och mest fridfulla platsen av alla, i Himalayas mäktiga natur. En unik möjlighet att få kombinera vandring i Annapurpassivet och få praktisera yoga och meditation under professionell ledning. Ett garanterat minne för livet bland Himalayas ståtliga toppar, fridfulla skogar, varma källor och glaciärsjöar.

photo-1425136738262-212551713a58

Slädtur med vinterfika - Finns det något mysigare än att möta vintern med en vacker slädtur till bjällrors klang? Ni bäddas ner i slädens varma ren- och yllefiltar och tas med på en slädtur dragen av starka hästar.

Romantiskt äventyr i kolarkoja - En unik och spännande upplevelse där du bor i en mysig kolarkoja i en skogsglänta nära en vackert belägen sjö. En viltmiddag i middagskorg ingår och en ekologisk frukost.

 

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!