Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 häftiga upplevelser för naturälskaren

Drömmer du om storslagna äventyr i naturen? Här är 4 häftiga upplevelser som garanterat kommer att vara ett minne för livet. 

Westernridning - Känn dig som en cowboy för en dag och njut av en härlig ridtur i vackert landskap på en välutbildad westernhäst. Upplevelsen passar lika bra för nybörjare som för vana ryttare. En erfaren instruktör inleder dagen med en genomgång i paddocken. Därefter blir det en 1,5 timmes lång ridtur som går genom varierande terräng och avslutas med en gemensam grillning och fika.

Yoga Trek i Himalaya -  Utöva yoga och meditation på den vackraste och mest fridfulla platsen av alla, i Himalayas mäktiga natur. En unik möjlighet att få kombinera vandring i Annapurpassivet och få praktisera yoga och meditation under professionell ledning. Ett garanterat minne för livet bland Himalayas ståtliga toppar, fridfulla skogar, varma källor och glaciärsjöar.

photo-1425136738262-212551713a58

Slädtur med vinterfika - Finns det något mysigare än att möta vintern med en vacker slädtur till bjällrors klang? Ni bäddas ner i slädens varma ren- och yllefiltar och tas med på en slädtur dragen av starka hästar.

Romantiskt äventyr i kolarkoja - En unik och spännande upplevelse där du bor i en mysig kolarkoja i en skogsglänta nära en vackert belägen sjö. En viltmiddag i middagskorg ingår och en ekologisk frukost.

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.