Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tips till lyckat frieri

Oavsett om du friar till din flickvän eller pojkvän är förhoppningen antagligen att det här ska bli ett av era finaste minnen någonsin. Hur frieriet gick till är något ni båda kommer att få berätta många gånger om. Därför är det värt att lägga lite extra tankekraft bakom och låta det bli en upplevelse att minnas. Här kommer därför 5 tips:

1. Fria på ett av era favoritställen. Kanske en parkbänk, en restaurang ett hotelltak. Det viktigaste är att det är ett ställe ni har fina minnen från - kanske från er första dejt?

2. Tala från hjärtat när du berättar varför du vill gifta dig med just din partner.

3. På en häst- och vagntur med picknik vore det verkligen hur perfekt som helst att fria.

4. Det behöver inte vara häftigt och spännande om du inte vill. Er kärlek är personlig och frieriet ska passa er - inte tillfredsställa någon annan.

Men gillar du å andra sidan spektakulära frierier ska du verkligen titta hur den här killen gjorde när han friade till sin tjej. SÅ imponerande.. <3

Får du ett JA? Grattis! :) Fira till exempel genom att bjuda din älskade på en weekend där ni kan rå om varandra lite extra.

frieri

Får du ett nej? Stackare. Men var inte allt för ledsen, du är i alla fall inte den första det händer. Titta på den här filmen så kanske det känns bättre:

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.

Fira mamma på söndag! 💝 Idag får du 20% rabatt på vårt sortiment. Uppge rabattkod morsdag i kassan. (Gäller ej på presentkort och prissänkta upplevelser).