Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Maxa myset i vinter

Nu har vi redan seglat in i vintermånaden november, och den första snön har redan fallit. Temperaturen har börjat dala ner mot nollgradigt och inne i husen börjar vi tända brasor och laga mustiga grytor. Oavsett om du bor ensam, är sambo eller har en stor familj, så finns det en rad olika aktiviteter du kan göra ensam eller tillsammans med din familj i vinter - där mysfaktorn är hög!

Mysig jul

Tänd levande ljus
Mysfaktor: 5 av 5
Det kan låta självklart och oftast har vi de flesta lampor tända i lägenheten. Men det är något speciellt med en klar, brinnande låga och det vagt sprakande ljudet, som får oss att verkligen koppla på myshumöret. Så ladda upp ordentligt med värmeljus och blockljus i vinter!

Gör egen kanelmüsli
Mysfaktor: 3 av 5
För det första får det hemmet att dofta gudomligt! För det andra är det himmelskt gott - och nyttigt. Det är också enkelt att göra själv! Blanda bara havregryn, kokosflingor, nötter och frön efter smak tillsammans med lite vatten, olja och honung, blanda om och häll upp på en plåt. In i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter - voilá!

Gå ut och ät på restaurang
Mysfaktor: 4 av 5
Finns det något bättre än att sitta med någon du tycker om och avnjuta en god middag? Visst är det svårslaget? Ännu mysigare blir det också om ni inte ens behöver tänka på hur notan ska fördelas i slutet av kvällen. Kolla in dessa härliga restauranger för en härlig kväll med fokus på mat, vin och sällskap istället för notan.

Ät på en oväntad plats i hemmet
Mysfaktor: 3 av 5
En så simpel sak som att förflytta lunchen till sovrummet framför teven, eller till fikat till golvet framför brasan kan göra den tråkigaste maträtt till en rolig överraskning. Det är överraskande effektivt. Testa att äta frukosten under bordet istället för på bordet, glöm inte att tända ett par ljus och hänga duken som ett skynke för maximal myskänsla.

julmat

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.