Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Så håller du värmen i kylan

När vi går mot mörkare och kyligare tider är det viktigt att göra små avbrott då och då i vardagen och fylla våra dagar med värme och kärlek. Här är 4 tips som gör dig varmare i vinterkylan.

håll värmen

1. Bjud hem dina vänner på en riktigt god chiligryta. Ett initiativ som dina kompisar garanterat kommer att uppskatta. Duka fint, tänd lite ljus, häll upp lite vin och njut av sällskapet och den goda maten.

2. Varför inte ta med din partner eller vän på en Afternoon tea för två? Perfekt, mysigt avbrott i den kyliga vardagen och efter en hård arbetsvecka. Ni får testa så mycket te ni vill och välja mellan en engelsk och fransk meny.

3. Pröva bikramyoga! Inget får upp värmen så mycket som ett bikramyogapass. Bikramyoga är en rolig och utmanande form av yoga som utövas i ett uppvärmt rum med hög luftfuktighet. Värmen möjliggör en djupare stretch och ger dig ökad syresättning och cirkulation.

4. Bädda in dig i din varmaste filt, koka ditt favoritte och läs en riktigt bra deckare. Bra både för själen och kroppen.

‹ Alla blogginlägg

Mars-REA – Upp till 50% rabatt