Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Det svåra är inte att hitta bra presenter, det svåra är att välja

För många är ett presentinköp något man gärna håller kort och koncist - hitta en någorlunda okej present och hoppas på att mottagaren åtminstone inte hatar den. Och trots att ovanstående procedur innehåller endast ett steg, att hitta en present, så är presentinköp för många en fruktad och plågsam aktivitet.

o-ALL-I-WANT-FOR-CHRISTMAS-facebook

Vad tänker de flesta på när de hör ordet present? Jag skulle säga att majoriteten av oss direkt tänker på en fysisk sak, ett objekt, något man kan ta på och något som kan slås in i papper med ett snöre runt om. Detta samtidigt som en populär åsikt är att det är svårt och jobbigt att hitta bra och passande presenter. Jag är ganska säker på att det här hänger ihop; det blir svårt att hitta bra och passande presenter när man begränsar sig enbart till materiella ting. Det är hög tid att vidga vyerna och inse att det inte är svårt att hitta bra presenter, det kan dock vara svårt att välja mellan alla olika äventyr, upplevelser och resor som också blir tillgängliga när ens synfält breddas.

Jag är av den uppfattningen att de bästa gåvorna och presenterna är de som lämnar ett avtryck och ett beständigt minne hos mottagaren, det är det första och största kriteriet för en lyckad present. Det behöver inte nödvändigtvis vara något som har kostat mycket pengar eller något man kan hålla i sina händer och ta på, och med detta i åtanke kan ju nästan vad som helst vara en present.

En middag, en utflykt, en stor fest, en konsert, att få testa något som en alltid har velat testa eller ett regelrätt äventyr - det finns så många olika upplevelser som kan ges bort som presenter, och som garanterat kommer lämna ett fint minne efter sig. Jag vet inte hur det är med er men jag väljer det varje dag i veckan framför en sak som samlar damm och glöms bort veckan efter. Behöver ni mer inspiration och samtidigt kanske vidga era vyer så kan ni gå in och läsa om alla de upplevelser och äventyr som finns på vår sajt, men jag varnar er - ni kan upptäcka att det är svårt att välja.

‹ Alla blogginlägg

Februari-REA – Upp till 50% rabatt