Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tips på presenter till pojkvännen

Visst kan det vara klurigt att hitta den där perfekta presenten till sin pojkvän? Vi vill ge något som känns personligt, roligt och oväntat men ofta sätter fantasin stopp. Här kommer lite inspiration till vad du kan ge till din kärlek.

present till pojkvän

Till gymkillen: 
Om din pojkvän älskar att träna är en muskelmassage den ultimata presenten. En muskelmassage innehåller behandlande moment som tryck och töjning och kommer att vara en garanterad njutning för din partner.

Till adrenalinjunkien:
Kör supersportbil! Om din pojkvän älskar adrenalinkickar och bilar är det här förmodligen den ultimata presenten. Han får välja mellan att köra en Ferrari F430 eller Lamborghini LP 560-4 och en erfaren instruktör finns på plats för att lära honom att behärska supersportbilen.

Till whiskyälskaren:
Till whiskyälskaren rekommenderas en whiskyprovning. En upplevelse för whiskyälskaren på alla kunskapsnivåer. Upplevelsen inleds med en genomgång av de olika begreppen i whiskyvärlden och han lär sig skilja en skotte från en irländare eller en amerikan.

Till hemmamästerkocken:
Låt din pojkvän laga en gourmetmiddag med en professionell kock. Perfekt om han älskar att experimentera i köket hemma. 

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!