Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 spektakulära och oväntade presenter

När jag ska ge bort en present har jag alltid satt lite prestige i att den ska vara speciell. Ofta genom att jag har snappat upp något som hen har sagt att hen skulle vilja ha eller genom att göra något personligt som ett kollage över bilder och citat som ofta är ganska interna. Men ibland kommer det tillfällen då jag skulle önska att jag hade lite mer utrymme för att ge bort något riktigt speciellt och minnesvärt. Här följer en lista på fyra riktigt spektakulära och oväntade presenter.

rymdresa

1. En rymdresa
När Mattias Banker fyllde 40 år så fick han en rymdresa av sin bästa vän i present. Det är svårt att tänka sig en bättre och mer spektakulär 40-årspresent till en rymdfantast.

2. En skog uppkallad efter sig
När den koreanske artisten och modellen Lee Jong Suk fyllde 25 år tidigare i år så fick han en hel skog uppkallad efter sig. Den 1000 träd stora skogen är belägen Seoul Mapo-gu i Sydkorea. Ganska coolt att kunna ta en promenad i en skog döpt efter en själv.

3. 50 miljoner dollar
Det amerikanska universitet Darmouth College fick 2009 en ovanligt generös gåva av en anonym familj, närmare bestämt 50 miljoner dollar. Det är en enskilt största gåva som universitet någonsin fått. Kanske inte ens värd att överväga att ge bort en sådan present nästa gång du går på kalas.

4. En bebis
Artisten Dolly Parton fick en minst sagt överraskande present från ett - får vi förmoda - aningen galet fan. Hon fick nämligen en bebis i present. Upplevelse.com tar självklart avstånd från den typen av presenter, men det är onekligen en både spektakulär och oväntad present.

För oss vanliga, dödliga, finns det många andra alternativ på presenter, som möjligtvis inte är fullt lika spektakulära och oväntade - men likväl kan få lika mycket uppskattning.

‹ Alla blogginlägg

Februari-REA – Upp till 50% rabatt