Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Presenttips till matälskaren

Alla vi som älskar mat över allt annat vet att för mycket av det goda alltid är underbart. Som matälskare och livsnjutare finns det inget bättre än att stå i timtal i köket och låtsas vara mästerkock för en stund, testa nya recept och experimentera med kryddor och smaker. Att laga en god middag till vänner är en njutning och att äta en god trerättersmiddag, med dessert och en dubbel espresso som avslutning, är ren och skär lycka.

restaurang

Om du har en vän, kollega, partner eller familjemedlem som är det minsta som mig kan jag garantera att denna hade blivit överlycklig av att få dessa presenter:

Middag i mörkret
En härlig middag och konsert i totalt mörker. Ett garanterat bra och unikt tillfälle för din matälskare att utforska mat, dryck och underhållning på ett helt nytt sätt. I mörker skärps ju sinnesintrycken och gästen får en välsmakande trerättersmeny med akustisk underhållning.

Vinprovning med middag
En klassiker och säkert kort! Din vän får pröva på 4-5 olika kvalitetsviner som matchas med en utsökt varmrätt, utvecklas som vinkännare och lära sig att kombinera mat och vin perfekt.

Aktiv matlagning
Laga en riktig gourmetmiddag tillsammans med en professionell kock? Din livsnjutare kan nog inte tänka sig något bättre. Helkvällen är fylld med matlagningspraktik och teori och matälskaren kommer garanterat att gå därifrån med ännu mer kunskap och erfarenhet.

Chokladprovning
Vilken livsnjutare älskar inte choklad? En fantastisk chokladprovning där gästen får smaka av choklad i världsklass och lära sig mer om chokladens historia.

Kurs i god grillteknik
Även om hösten har kommit vill matälskaren ändå förhöja framtida grillkvällar och lära sig mer om lyckade grilltekniker. Under kvällen visas de viktigaste grillteknikerna tillsammans med olika marinader, oljor och tillbehör som förhöjer grillsmaken. Kvällens avslutas med en härlig middag där de grillade godsakerna intas.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!