Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tänkt att sända blommor inom Sverige?

Bortbjuden till kompismiddag, finfest eller svärföräldrarna? Förr var det vanligt att som gäst ge bort en gåva till värdparet  som en sorts tack-för-inbjudan. En fin gest som tyvärr har blivit lite bortglömd idag. Men hur härligt är det egentligen inte med lite extra kärlek i vardagen? Såå härligt!

Skicka blommor

Blommor är ju fina och så men helt ärligt ganska tråkiga. De vissnar snabbt och slängs sen. Istället för en blomma kan man till exempel ge bort något som är kul och uppskattat på riktigt. Så damma av den gamla gesten och gör den mer personlig. Ta en funderare innan nästa partaj så kommer du garanterat kunna göra självaste vett och etikettgurun Magdalena Ribbing stolt. Och alla kommer vilja ha dig som gäst på sin fest.

Istället för en blomma till svärföräldrarna
Ett besök på Lasse Åbergs Museum med lunch/middag

Istället för en blomma till brorsan
Crosskartskörning

Istället för en blomma till kollegan
Chokladprovning

Istället för en blomma till släktingen
Afternoon tea för två

Istället för en blomma till lillasystern
Prova på en körlektion

Istället för en blomma till vem som helst
Ett presentkort

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!