Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Upplevelsepresenter för tonåringar

Att hitta en present till sin tonåring, eller för att inte tala om sin systerson eller brorsdotter som råkar vara tonåring, kan vara bland det svåraste som finns. Precis som alla andra människor så tycker inte alla tonåringar om samma sak och även om det är ”tanken som räknas”, så finns det nästan ingenting som går upp emot att se ansiktsuttrycket på en person som precis fått något fantastiskt.

Presenter för estetiska tonåringar

Är din tonårings dagböckerna fyllda av konstverk i  blyerts och hårddisken på datorn fylld med vackra foton? Eller fylls badrummet av skönsång så fort duschen går på eller är ljuder ett gitarriff i likhet Gun N´Roses legendariske gitarrist Slash varje gång din tonåring stänger dörren? Då kan detta vara något för din tonåring:
- Individuell sång- och röstcoachning med en erfaren sångpedagog
- En dag i en riktig musikstudio där hen kan spela in en egen skiva.
- En kurs i glasblåsning eller i iskulptering
En fotokurs för den blivande naturfotografen

Presenter för motor- och fartintresserade tonåringar

Skulle man kunna missta sig för att din tonåring skulle vara fastlimmad på mopedsadeln för att hen aldrig lämnar mopeden? Kanske älskar din tonåring allt som går fruktansvärt fort. Kanske så fort att tonåringens mamma får kallsvettningar och farsgubbens hjärta hoppar dubbelt så fort tonåringen har hittat ett nytt intresse? I så fall kan detta vara något för din tonåring. Ge bort:
- En hisnande forsränningstur
En tur bland molnen från flera hundra meters höjd i ett flygplan.
- En rundtur på kanske världens roligaste elfordon - en segway
- En riktigt fartfylld båttur med RIB båt
- Testa både fart och spänning på två hjul - speedway

Presenter till skönhets- och hälsointresserade tonåringar


Är din tonåring den som alltid kommer med välstylat hår, älskar att göra sig fin och ta hand om sig själv? Kanske är hen en sån som alltid fastnar på bild och självklart ser helt fantastisk ut, då kan detta vara något för din tonåring. Ge bort:
- En personlig Make Up kurs
Låt din tonåring skapa sin egen parfym och lära sig allt om dofter och olika essenser.
- En dag som fotomodell med professionell styling och fotograf
- En lyxig chokladmassage
- En uppfriskande och härlig ansiktskur

Presenter till träningsintresserade tonåringar

Är din tonåring nästa Charlotte Kalla eller klackar han eller hon in bollarna lika snyggt som Zlatan? Bor din tonåring i träningskläder, snygga träningsskor och har ständigt en träningstrunk på axeln?  Då kan detta vara något för din tonåring. Ge bort:
- Ett hårt och motiverande träningspass med personlig tränare 
- Saltyoga - ett yogapass som hjälper nervsystemet och känns lite extra spännande
- Yoga och meditation på vackra Hellasgården i Stockholm

Presenter till djur- och naturintresserade tonåringar

Älskar din tonåring djur? Älskar behöver möjligtvis inte betyda att hen pratar med hästar eller får sin hamster att slå bakåtvolter i hamsterburen. Kanske din tonåring alltid är i stallet, har en egen hund eller älskar att vara ute i naturen. I så fall kan detta vara något för din tonåring. Ge bort:
- En gryningsritt där din tonåring får rida i soluppgången på Stockholms tomma gator.
- En heldagsritt ut i det vackra landskapet
En fantastisk dag bakom ett hundspann
- Två dagar med spännande vargsafari

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!