Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Den perfekta presenten till din partner

Om en vecka fyller min sambo år, och att hitta den där perfekta födelsedagspresenten kan nog ofta kännas som ett omöjligt uppdrag för ganska många. Varje gång ens partners födelsedag närmar sig går man och funderar på vad den absolut bästa presenten skulle kunna vara. Det är dock sällan eller snarare aldrig som man faktiskt kommer på den. Det slutar med att man köper ett tråkigt presentkort på en klädaffär eller går på det säkra kortet och köper exakt det som personen i fråga önskar sig.

Oväntade presenter
Jag är dock inget stort fan av att köpa det som personen har sagt att den önskar sig. Jag tror på att de bästa presenterna är det som folk minst av allt förväntar sig men fortfarande uppskattar. Här kommer några tips för att komma på en riktigt bra och personlig present!

- Börja tänk på det långt i förväg. Har personen i fråga pratat i förbifarten om vad hen gillar?
- Undersök mer ånga vad din partner har för intressen. Helst ganska långt innan födelsedagen så det inte blir för uppenbart.
- Kolla igenom vederbörandes Facebook, eller andra sociala medier, kanske finns några ledtrådar där?
- Fråga vänner och familj om vad hen skulle uppskatta
- Tänk på vad du själv skulle uppskatta. Kanske skulle även födelsedagsbarnet det?

De här tipsen kräver dock lite förberedelse och eftertänksamhet. Dessvärre är det allt för många gånger man kommer på i sista sekund att man inte hittat någon bra present och måste ut och köpa den där sista minuten-presenten. Då finns det ju såklart alltid några säkra kort att satsa på.

Romantik med mat
Middag
Fika
Afternoon Tea
Lyxig middag

Exklusiv mini-semester
Lyxig weekend
Övernattning på mysigt hotell
Häftig vistelse på designhotell
Golf getaway

Avslappnande upplevelser tillsammans
Massage
Spabehandling
Ljusterapi

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!