Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ska du fria till din flickvän eller pojkvän? Här är inspirationstipsen

wedding

Spontant, romantiskt, gulligt eller roligt. Det finns nästan lika många olika sätt att fria på som det finns gifta par. Förr i tiden var det bestämt att det var mannens uppgift att fria, ville kvinnan fria så hade hon en chans var fjärde år, nämligen den 29 februari på skottdagen.

Idag är reglerna kring förlovning inte lika strikta. Kärleken har inga gränser, brukar det heta och det finns inte heller något rätt eller fel. Alla (nästan i alla fall) frierier är fantastiska. För när allt kommer omkring så handlar det faktiskt om att visa kärlek till sin partner och säga att det verkligen är hen den vill dela resten av sitt liv med.

Men ibland kan man behöva lite inspiration kring hur man fria till sin pojkvän eller flickvän. Här hittar du våra bästa frieri-upplevelser. Eller låt dig inspireras av dessa coola frierier:


Vad alla klippen ovan har gemensamt är att de alla på ett eller annat sätt är en upplevelse. Är du kanske inte av den dansanta typen eller har hela Disney World till ditt förfogande så finns de andra sätt att att skapa en upplevelse. Här är några tips på upplevelser ni kan göra tillsammans:

Tips på romantiskt frieri
• Överraska med en hotellnatt uppe i de Norrländska skogarna högt upp bland träden
• Bo i en romantisk timmerstuga och fria ute vid den spegelblanka Skärsjö
• Låt dagen fokusera på just er två och era kroppar. Gå på härlig spabehandling för två och njut av stunden
• Satsa på den klassiska och romantiska middagen. Hyr en privat kock och öppna den sammetsklädda asken under en alldeles extra speciell middag.

Tips på roligt och äventyrsfyllt frieri
• Bjud med din käresta på en upplevelse högt upp bland molnen i luftballong
• Testa på glasblåsning och blås själva era glas som ni sedan kan skåla in er  i.
• Ett riktigt hett och sätt att fria på kan vara att ta med sin partner på danslektion. Njut av kärlekens heta salsa och ta fram  ringen när era hjärtan klappar i takt till musikens heta rytmer
• För den som verkligen vill ha ett äventyrsfyllt och minnesvärt frieri kan överraska med ett riktigt kärleksäventyr i fjällen med hundspann, gnistrande snö och glada fyrbenta vänner
• Ta med din partner på en riktig kärleksfull naturupplevelse och njut av varandra och den vackra omgivningen i en kajak.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!