Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

10 enkla saker som gör din partner lyckligare

lycklig

Vill du göra din partner lyckligare? Att uppskatta varandra, visa kärlek och att göra spännande saker tillsammans är en viktig del i att hålla gnistan vid liv i ett förhållande. Vi tipsar dig om 10 enkla saker som garanterat gör din partner glad.

1. Städa huset - Att komma hem till ett stökigt hus och en överfull diskho efter en stressig jobbdag är ingen höjdare. Överraska därför din partner med ett rent och storstädat hem. Visst kräver det mycket energi och arbete, men det kommer att vara värt allt slit när du ser hur glad din partner blir.

2. Frukost på sängen - Ett väldigt enkelt och säkert tips. Gå upp en halvtimme tidigare än vad du brukar och gör i ordning din partners favoritfrukost. Servera på en bricka, tänd lite ljus, sätt på stämningsfull musik och starta dagen på bästa tänkbara sätt.

3Helkroppsmassage för två - Släpp alla måsten och varva ner tillsammans i en rofylld miljö. En helkroppsmassage för två är det bästa sättet att koppla av och njuta tillsammans. Få loss alla spänningar i kroppen samtidigt som ni hämtar ny kraft och energi.

4. Ge komplimanger i vardagen - Ett perfekt och enkelt sätt att visa kärlek och uppskattning är att ge komplimanger i vardagen. Här är det egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser. Lämna lappar med kärleksbudskap i din partners matlåda, gör en Spotify-lista med "era" låtar eller skicka ett kärleksfullt sms.

5. Romantisk middag för två - Om du vill slå på stort men samtidigt ha en intim och mysig upplevelse kan du skämma bort din kärlek (och dig själv...) genom att låta en privatkock komma hem till er och laga en trerätters gourmetmiddag. Ni väljer själva vilken mat som ska lagas och er privatkock tar hand om allt från inköp av råvaror och servering till städningen efteråt.

6. Överraska med en present - Kanske har din partner fått ett tråkigt besked på jobbet eller varit deppig ett tag och behöver lite extra stöd? Att då överraska med en genomtänkt present är ett av de mest uppskattade sätten att visa sin kärlek på.

7. Stötta din partners drömmar och intressen - För att ni båda ska utvecklas tillsammans och även på egen hand är det viktigt att ni ger varandra egentid. Låt din partner ägna tid åt sina intressen och drömmar samtidigt som du jobbar på dina egna. På det sättet hämtar ni båda energi och ni får dessutom mer att prata och diskutera om.

8.  Bjud på ett äventyr - Chocka den inrutade vardagslunken med en fartfylld sälsafari i skärgården! Få adrenalinet att rusa i rib-båt och njut av det fantastiska landskapet och solande och badande sälar. En upplevelse som ni sent kommer att glömma, som ni kan dela tillsammans eller med ett gäng vänner.

9. Romantiskt äventyr i kolarkoja - Om ni vill bort från vardagsstressen över en helg är ett romantiskt äventyr i kolarkoja det självklara valet. Kolarkojan ligger vackert belägen i en skogsglänta vid en sjö och ni sover på fårskinnsfällar framför eldstaden. Passa på att utforska den vackra naturen genom en skogsvandring innan ni avnjuter en ekologisk och lokalproducerad viltmiddag i matkorg.

10. Filmkväll - Överraska med en mysig filmkväll efter jobbet eller träningen. Ladda upp med popcorn, chips och lösgodis och välj ut filmer som du vet att din partner gillar. Stäng av mobiltelefonerna och ägna er åt varandra.

Som du ser finns det många saker som du kan göra för att visa uppskattning och kärlek till din partner. Valmöjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter dina gränser. Även om det kan vara svårt att hinna med varandra i vardagen ibland, finns det väl inget bättre än att vara rik på kärlek? 

 

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!