Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Fjärilar i magen

Det där första intrycket, ögonblicket som avgör om du tycker om en person eller inte, kan vara lite lurigt. Du vill visa din bästa sida, samtidigt som just den starka viljan kan fälla dig genom att framkalla nervositet och beslutsångest. Alla kan vi känna igen oss i förmågan att ställa så höga krav på oss själva att resultatet av nederlag nästan är oundvikligt.f

Har du någon speciell person i ditt liv, en person som du sedan länge varit hemligt förälskad i? Eller kanske den där personen som jobbar på affären som du upprepade gånger i veckan handlar hos bara för att få en ursäkt att se och kanske prata med personen. Vem som än fångat din nyfikenhet och förtrollat dina tankar så är det dags att ta steget mot att visa det genom att bjuda ut på en dejt. Du måste våga för att vinna och idag är den perfekta dagen för att harkla ur dig den där frågan som kommer avslöja om intresset är ömsesidigt.

Nästa steg
Efter att du fått ett rungande JA (för allvarligt, varför skulle du få något annat) så kommer nästa steg – att planera den där första dejten. Det är här som vi är så oerhört duktiga på att låta nervositeten förstöra för oss själva. Precis som med ett attraktivt jobb så måste du sticka ut för att komma vidare från första ronden. Så för att inte sänka dig i självtvivel, koncentrera dig på lite extra eftertanke och satsa sedan helhjärtat på dina idéer.

Utgå från dig själv, hur skulle du vilja bli uppvaktad? Första mötet på tu man hand kan bli obekvämt, pinsamt och ansträngt. Men det kan också bli avslappnat, roligt och helt fantastiskt bra. Oavsett vad det leder till i förlängningen ska det inte vara själva dejten som raserar planerna för en fortsättning tillsammans.

Slutsats
Så, planera väl, satsa stort och gör ett intryck som inte suddas ut i första taget. Bestäm dig för att slå personen med häpnad, att överraska, utan att gå för långt utanför din trygghetszon. Välj en kväll som är formad efter vad du gillar, efter din passion, med stänk av det där lilla extra. Gör dig själv oemotståndlig samtidigt som du visar flera sidor av dig själv och öppnar dörren för en oförglömlig kväll.

Läs även: 10 enkla saker som gör din partner lyckligare

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!