Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Locka fram äkta känslor

love

Romantik, rosa moln och fjärilar i magen, visst är det underbart att vara nykär. Hela världen känns som taget ur en film, solen lyser starkare än vanligt och du har en alldeles egen signaturmelodi som du nynnar på när du går nerför gatan. Men så kommer den där dagen, dagen D, när mysbubblan har nått sitt slut och beslut ska tas.

En ny fas tar sin början och det är nu det ska avgöras, en känsla efter en annan ska genomlidas för att se hur väl de rosa molnen håller sig flytande. Du känner inte en person förrän avslappningen är så total att ingenting är genant längre i varandras närhet. För att nå dit behöver ni ha upplevt rädsla & panik tillsammans, okontrollerad lycka, pinsamma ögonblick som inte får nämnas någonsin igen, och självklart måste ni ha upplevt alla de där söta små dragen hos varandra som senare förvandlas till kokande irritationsmoment.

Omväxling förnöjer
Djupa samtal i all ära, men visst är det väl roligt att få ut maximalt av varandras sällskap utan att alltid behöva prata. Känsloyttringar kan många gånger säga betydligt mer än ord och där går det inte att spela eller att försöka vara någon annan, där blir ärligheten total vare sig man vill eller inte. Att framkalla känsloreaktioner genom upplevelser är ett roligt sätt att lära känna någon och banden blir starkare om man kan skratta och bjuda på sig själv i varandras sällskap.

Vilken känsla vill du locka fram?
Så stig ur den där skyddande bubblan av hjärtan och konfetti för att komma fram till vilka sidor hos varandra som behöver utforskas och i vilken ordning. Tänk på någonting som din andra hälft kanske pratat om att vilja göra, eller varför inte pratat om att vilja göra men inte vågat, så blir det hela lite mer spännande. Utmana henne/honom till nya upplevelser som bara inte hunnits med i livet ännu, en oförutsägbar gåva som visar att du faktiskt lyssnat på tankarna och funderingarna kring drömmar, rädslor och mål. Samtidigt får ni påbörja resan med att se nya sidor hos varandra, istället för att de ska komma som en överraskning när man minst anar det. Ta saken i egna händer och locka till skratt, pirr i magen eller det där sköna illamåendet som man kan känna precis innan någonting fantastiskt händer som sedan blir ett bestående och levande minne resten av livet.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!