Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Fem möjliga presenter till fem omöjliga personer

1. Formel 1 till fartdåren farmor
Farmor är ju ofta en lite äldre kvinna, för att inte säga tant, som redan har hunnit få hur många presenter som helst genom åren. Men vad har hon fått för presenter? Stickade, stickiga yllesjalar, pärlplattor gjorda på dagis av alla de horder av barnbarn som hon inte längre kan hålla reda på och mängder av blommor förstås. Därför, och för att farmor är en fantastisk kvinna i sina bästa år, redo att upptäcka allt som finns kvar att upptäcka, ska du ge henne en tur i en formel 1-bil på en riktig formel 1-bana. Att sitta praktiskt taget på asfalten och flyga fram med en toppfart på 330 km/h kommer att få farmor att känna sig mer levande än någonsin tidigare.

Beställ en tuff present i lyxförpackning

köra formul 1

2. Till lata mamma
Mammor ska ju gilla att laga mat, städa och pyssla hemma, mammor ska ha ordning och reda och aldrig bli trötta eller irriterade. Men är det inte en myt? Mamma är egentligen lat och hatar att behöva fixa och dona med en massa hushållsarbete. Som en del av lösningen på detta problem tänker jag mig att man kan ge henne en middag i mörker. Först och främst får hon en middag utan att behöva anstränga sig och tar hon med sig konceptet hem så kan hon dessutom komma undan med att vare sig städa eller duka fint - hon kör helt enkelt middag i mörker varje dag.

Beställ ett lyxigt paket med middag i mörker

3. Till moster sportnörden
Hon har självklart redan varit på fotbollsmatcher i allsvenskan och sett landslaget spela både på hemma- och bortaplan. Hon har sett hockey på både liten och stor rink och hejat fram Sverige och svenskar på alla de arenor. Dessutom har hon naturligtvis också själv spelat allt från handboll till bandy. Men chansen, eller risken om man så vill, att hon testat snowkite är väldigt liten. Fart, teknik och en fantastisk kombination av luft och land gör det här till den ultimata presenten till moster sportnörden. Till att börja med kanske en introduktionskurs passar bäst, men sen kan man ju alltid fylla på med en tvådagars utflykt vid nästa presenttillfälle.

Beställ Snowkite introduktionskurs här

 4. Till svågern som likt en äkta söderhipster tror att han vet allt om mat och dess ursprung
Söderhipstern stoppar egen korv, brygger eget öl och handlar närproducerat, men han har aldrig satt sin fot i en riktig skog och än mindre sett en älg. Så nu är det hög tid att han får åka på älgsafari. Och varför inte ge honom vargsafari, björnsafari och lappugglesafari också?

Läs mer om och se hur du kan beställa älgsafari

Se alla våra djur- och naturupplevelser

moose

5. Personal shopping till pappa
Pappa pratar om att gå på teater eller andra evenemang och han gillar att gå ut och äta men hatar att shoppa kläder. Det gör att han undviker publika situationer som restaurang- och teaterbesök. Så för att pappa verkligen ska uppskatta en kväll med underhållning och middag får han först en dag med personal shopping.

Här beställer du ett lyxigt paket med Personal shopping

Och inom kultur och livsstil finns det en hel massa bra presenter

9150547130_3717b0218c_o

 

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!