Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

En minnesvärd nationaldag

Ja jag vill leva jag vill dö...vid ett senare tillfälle.

Nationaldagen är här, 6 juni är här och det betyder firande! Sveriges nationaldag firas dels till minne av dagen då Gustav Vasa valdes till kung och dels till att Sverige blev ett självständigt land. Sedan 2005 är nationaldagen även en helgdag. Och alla vet att på helgdagar får man unna sig saker.

Vad är det då vi brukar unna oss på denna helgdag? Vanligtvis brukar vi grilla, som vi gör nästan alla andra dagar under sommaren. Ha picknick, visst det är väl mysigt men varför inte göra det ännu bättre? Som tur är har jag lite tips på hur du kan göra ditt nationaldagsfirande lite enklare och lite lyxigare så det inte bara känns som en helt vanlig dag.

Frossa på räkor
Unna dig själv och någon du tycker om en räkfrossa ombord på M/S Strömma kanal. Varför följa strömmen med grillat, picknick och smörgåstårta när du kan äta massvis med räkor på en båt i solnedgången. Du slipper göra allt jobb och kan istället njuta fullt ut.

Grillkväll
Ge bort en grillkväll med olika grilltekniker. Sätt stopp för det där för hårt grillade köttet och låt han/hon nu lära sig hur kött grillas perfekt. Se det som en räddning för dig själv eller andra i din omgivning, ingen vill ju äta kol. Den enda som tycks tycka det där kolbitarna är goda är grillmästaren själv. Gör det nu och rädda sommaren, se det som en gåva från Gustav Vasa, han var heller inte så förtjust i kol.

Häst & vagn med picknick för två
Att man har picknick på nationaldagen är ingen nyhet, men varför inte göra den mer minnesvärd? Njut med din favoritperson och fira på ert egna lilla sätt, med en alldeles egen kusk på en tur för bara er två. Avnjut sedan en picknick på en mysig plats i en härlig miljö.

Nationaldagsfirandet blir vad du själv gör det till. Så gör det till en minnesvärd dag!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.