Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

6 Fantastiska Tips På Studentpresent

Nu börjar studenten närma sig. Dags för ungdomar över hela landet att ta klivet in i vuxenlivet. Det här firas ju såklart med pompa och ståt. Men vad ska man ge en student i studentpresent? Just nu köps det in vaser, porslin och klockor i mängder till studenter. Fint porslin som sällan kommer användas i rädsla för att något ska gå sönder. Här kommer 6 tips på lyckade presenter för en nybliven student som inte kan gå sönder och som dom kommer minnas med glädje.

Startpaket till körkort

Steget ut i vuxenlivet kommer vara nog så svårt för en nybliven student. Speciellt då man inte har så mycket pengar i plånboken. Med körkort kommer frihet, en fantastisk present att ge, något som kommer komma till nytta och glädje ett helt liv.

Prova på att vara stuntman/-kvinna

Cool guys don't look at explosions. Klassas det här inte som den coolaste present man kan få vet jag inte vad som gör det. Alla drömmer väl om att vara en actionhjälte, eller åtminstone prova på att vara det. Eller varför inte en superskurk. Uppfyll en dröm och du kommer garanterat att ge den i särklass coolaste presenten och ett grymt minne för livet.

Hoppa fallskärm

Fira inte med ett steg in i vuxenlivet, fira med ett hopp på ca 4000 meters höjd. Det kommer garanterat att bli uppskattat och står högt upp på de flestas bucket list.

Gör din egna parfym

Alla gillar att lukta gott, men ibland händer det att någon man möter har samma parfym. Många har även svårt att hitta ”sin” doft, att välja parfym är svårt. Ge bort möjligheten att få skapa sin egna unika dam-/herrparfym.

Helkroppsmassage

En härlig helkroppsmassage kan aldrig gå fel och det kan behövas efter intensiva studentveckor. En present som laddar upp batterierna på nytt så att man orkar ta sig an nya utmaningar som kommer med tiden efter studenten.

Glassprovning

Alla, eller i alla fall de flesta, gillar glass! Även fast det är dags att bli vuxen utesluter det inte glassätande. Ta tillfället i akt och bjud på en glassprovning som inte kommer glömmas bort. Det som kommer glömmas bort är förmodligen middagen den dagen.

Kan du inte välja bland alla fantastiska upplevelser kan du alltid ge bort ett presentkort på en upplevelse. Vill du ha fler inspirerande tips på vad du kan ge bort i studentpresent hittar du dem här.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.