Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ett romantiskt Alla Hjärtans Dag

Om mindre än två veckor är det dags för Alla Hjärtans Dag och vi vet att många av er redan letar efter den där perfekta Upplevelsen för att göra dagen till något alldeles särskilt. Oavsett vilka äventyr ni planerar så är en romantisk middag för två alltid det bästa att starta kvällen med, köper du ett presentkort idag så behöver du inte tänka på notan senare under dejten.

Det finns massor av romantiska upplevelser att välja på, kanske en chokladprovning tillsammans följt av en helkroppsmassage för två? Att få alla spänningar bortmasserade gör att inget står i vägen för att låta romantiken flöda under kvällen.

Om ni vill fira Alla Hjärtans Dag hela helgen så kan ni välja ett av våra övernattnings- eller weekendpaket där ni får fokusera helt på varandra i en romantisk miljö. Bara fantasin sätter gränserna för hur fantastisk er dag får vara.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.