Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ett romantiskt Alla Hjärtans Dag

Om mindre än två veckor är det dags för Alla Hjärtans Dag och vi vet att många av er redan letar efter den där perfekta Upplevelsen för att göra dagen till något alldeles särskilt. Oavsett vilka äventyr ni planerar så är en romantisk middag för två alltid det bästa att starta kvällen med, köper du ett presentkort idag så behöver du inte tänka på notan senare under dejten.

Det finns massor av romantiska upplevelser att välja på, kanske en chokladprovning tillsammans följt av en helkroppsmassage för två? Att få alla spänningar bortmasserade gör att inget står i vägen för att låta romantiken flöda under kvällen.

Om ni vill fira Alla Hjärtans Dag hela helgen så kan ni välja ett av våra övernattnings- eller weekendpaket där ni får fokusera helt på varandra i en romantisk miljö. Bara fantasin sätter gränserna för hur fantastisk er dag får vara.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!