Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tid att tycka om varandra

Nu börjar julen att närma sig med stormsteg och vi har förberett oss ordentligt genom att bunkra upp med så mycket mysiga, roliga och spännande upplevelser som möjligt. Vi är många som påverkas negativt av den mörka årstiden, vilket gör julen extra viktig då den ger oss ett tillfälle att verkligen lysa upp tillvaron.

Redan nu börjar det kanske kännas som ont om tid för att hinna hitta de bästa julklapparna innan julruschen slår till, men vi gör det lätt för dig. Du kan smidigt köpa dina upplevelsepresenter online och få dem hemskickade fint paketerade. Sen är du fri att besöka mysiga julmarknader och komplettera med några extra små presenter utan att behöva påverkas av den stress och köphets som finns ute i handeln. Unna dig lyxen att uppleva bara det allra bästa med julen.

För vad betyder egentligen saker i dag? Den viktigaste och mest värdefulla tiden vi spenderar är den som vi spenderar med varandra. Visa att du tycker om någon med en upplevelsepresent där ni tillsammans kan hitta på något trevligt. I vårt sortiment hittar du allt från en mysig liten fika för två att småprata under, till fartfylld laserdome om ni hellre vill springa runt och skjuta på varandra. Vi försöker att tillfredsställa alla smaker.

Men visst är en av de roligaste delarna under julen att få öppna fina paket. Därför kommer våra upplevelser fint paketerade i en elegant liten presentbox. Visst är det spännande att det i en sådan liten ask kan gömma sig hur stora upplevelser som helst?

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.