Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Sveriges bästa studentpresent hittas hos Upplevelse.com!

Studenten närmar sig med stormsteg. De exakta studentdagsdatumen för alla gymnasieskolor i Sverige må variera, men inom en 2 veckors period räknar jag i alla fall med att alla tagit sin examen. Vilken känsla, vilket lyckorus! Det är en epok som går i graven och ett nytt kapitel i livet kan påbörjas. Nu är man vuxen på riktigt!

Med tanke på den stora livshändelse som studenten ändå är, ska den också firas därefter. Studentpresenter är ett mycket populärt inslag i firandet (i all hast skrev jag först "friandet"; en företeelse som å andra sidan inte ska firas desto mindre även om de båda kanske inte sammanfaller på det sättet) och har mer eller mindre blivit en tradition. Är det till och med så att våra lyckliga examenspojkar och -flickor förväntar sig, eller kanske begär, en studentpresent? Det låter jag vara osagt, men återigen, studenten är en riktig högtidspunkt och har många anledningar att firas i paritet med andra stora händelser i livet.

Vad ska man då köpa i studentpresent? Faktum är att folk i allmänhet idag föredrar upplevelser före traditionella föremålspresenter som t.ex. smycken. Nåja, en ny bil skulle väl få tacka nej till trots allt, men det ligger förmodligen på en alldeles för dyr nivå för gemene man och kvinna.

Vilka är då våra upplevelsepresentförslag? Nedan har jag plockat ut 5 st (utan egentlig inbördes ordning) som jag anser vara särskilt lämpade för en färsk student.

1) Flyboard – en smått surrealistisk vattenupplevelse! Jag vet inte vad jag ska likna spektaklet vid. Kanske "att vara en delfin"? Det är i vilket fall som helst en helt unik upplevelse och är som klippt och skuren som studentpresent i sommar.

Flyboard - en unik studentpresent!

2) Lyxspabehandling – ompyssling deluxe! Ansiktsbehandling, klassisk massage, pedikyr, manikyr... Vad fattas? En halvdag fylld av välbehag är vad som väntar och det kan minst sagt vara på sin plats efter 3 års hårda gymnasiestudier. En mycket populär studentpresent!

Total avkoppling - en välbehövlig studentpresent efter 3 års gymnasiestudier!

3) Hoppa fallskärm – den ultimata adrenalinkicken! Många drömmer om att kunna flyga som en fågel. Fallskärmshoppning kan vara ett av de bästa sätten att få uppleva just den känslan. Ett skepp kommer lastat! Med vadå? En studentpresent med total frihet och ett j*vla pirr i magen!

Hoppa fallskärm - den ultimata adrenalinkicken och studentpresenten!

4) Supersportbil Light – ytterligare en upplevelse sprängfylld med adrenalin! Välj mellan Ferrari F430 och Lamborghini LP 560-4, sätt dig bakom ratten och känn G-krafterna pressa dig bakåt i förarstolen. Denna studentpresent kostar heller inte skjortan, utan i skrivande stund bara 749 kr!

Ferrari eller Lamborghini? Din studentpresent är ett riktigt i-landsproblem!

5) Privat helikoptertur – åk på helikopter-sightseeing över Stockholm! En garanterat oförglömlig upplevelsen för såväl urstockholmaren som turisten. 30 minuters guidad tur ovan jord, ovan vår vackra huvudstad Stockholm med dess vackra utsikter, är en perfekt studentpresent. Dessutom är det ordentligt nedsatt pris på denna upplevelse för tillfället. Du sparar just nu hela 2000 kr!

Guidad helikoptertur över Stockholm - en perfekt studentpresent!

För fler tips på en bra studentpresent rekommenderas en visit på länken här intill. Kom också ihåg att du alltid garanteras lägsta pris hos Upplevelse.com med vår prisgaranti. Den innebär att om du, mot förmodan, skulle hitta ett lägre pris någon annanstans inom 14 dagar, får du hela mellanskillnaden tillbaka. En lösning som besparar dig mycket tid som du annars skulle ha lagt på prisjämförelser.

Ha en alldeles underbar student!

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!