Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ny tävling och nya chanser att vinna fina upplevelser!

Mors dag-tävlingen har just avslutats och vi gratulerar Paola Allegrini, och kanske framför allt hennes mamma, till en fin upplevelsepresent. Stort grattis till "Skapa din egen parfym"-upplevelsen!

Skapa din egen parfym!

Vi ser dock ingen anledning att vänta med en ny tävling utan är beredda att köra igång direkt. Varför inte ta chansen att vinna den perfekta studentpresenten? Eller vad sägs om att fira in sommaren med en riktig kärleksfull aktivitet med partnern? Möjligheterna är ändlösa!

Upplevelse.com

Denna gång är tanken att tävlingen ska pågå lite längre. Vinnaren presenteras på söndagen den 9 juni, alltså om ca 2 veckor, för att tävlingsdeltagandet ska hinna bli lite större än vad som var fallet i Mors dag-tävlingen som arrangerades i "sista minuten". Prisbudgeten ökar då givetvis också och det är inte enbart ettan i denna tävling som går hem med en fin present, utan även tvåan och trean belönas.

Priserna består av presentkort hos Upplevelse.com som är laddade med olika summor. Ettan får 1500 kr, tvåan får 500 kr och trean får 200 kr.

Upplevelse.com-presentbox

Hur deltar man då? Det är mycket enkelt! Instruktioner finns att läsa nedan.

* Svara på frågan "Vilken upplevelse saknar du i vårt sortiment?". Vårt upplevelsesortiment hittar du på vår hemsida, www.upplevelse.com, och ditt svar skriver du i kommentarsfältet för detta blogginlägg. Bästa tipset vinner! Kom ihåg att inkludera din e-postadress när du anger ditt svar. Detta krävs för att vi, så snart vi utsett vinnarna, ska kunna kontakta dig snabbast möjligt och leverera tävlingspriset.

Detta är det enda krav vi har för att du ska få vara med i tävlingen. Dock finns det flera bonussaker som du kan göra, däribland:

* Gilla Upplevelse.com på Facebook. Vår Facebook-sida hittar du om du följer denna länk.

* Dela detta blogginlägg på Facebook genom att göra en statusuppdatering där du klistrar in en länk som leder hit.

* Följa Upplevelse.com på Instagram. För att komma till vårt Instagram-konto klickar du här alternativt söker på upplevelsecom inuti Instagram-applikationen.

* Blogga om tävlingen och länka till detta inlägg och Upplevelse.com från din blogg/hemsida.

Varmt välkommen att delta! Fina priser väntar på dig!

Delta i tävlingen och bli en vinnare, du också!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.