Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Mors dag-tävling i sista minuten – vinn en Mors dag-present till mamma!

I sista minuten drar vi nu igång en Mors dag-tävling där du kan vinna en Mors dag-present till din mamma. Reglerna är mycket enkla, så ta chansen att vinna! Det du behöver göra för att delta och ha chans att vinna en Mors dag-upplevelsepresent ur vårt sortiment är:

* Gilla Upplevelse.com på Facebook. Vår Facebook-sida hittar du om du följer denna länk.

* Svara på frågan "Vilken av våra upplevelser tycker du är en bra Mors dag-present?". Vårt upplevelsesortiment hittar du på vår hemsida, www.upplevelse.com, och ditt svar skriver du i kommentarsfältet för den bild som vi publicerat på vår Facebook-sida angående denna tävling. Bilden når du genom att klicka dig in i bildgalleriet precis som visas nedan. Efter att du har skrivit ditt svar i kommentarsfältet, vill vi att du också delar bilden på Facebook, något som dock inte tar mer än några sekunder.

Klicka dig in i bildgalleriet för att kommentera och dela bilden!

* Skicka ett mail till martin@upplevelse.com där du anger det namn som din Facebook-profil står registrerad på. Detta krävs för att vi ska kunna identifiera dig på Facebook och, så snart vi utsett vinnaren, kunna kontakta dig snabbast möjligt och leverera tävlingspriset.

Upplevelse.com-presentbox

Svårare än så är det inte!

Tävlingen avslutas på söndag den 26 maj kl. 18.00. Kolla då ditt e-postkontos inkorg för att se om du är den lycklige vinnaren!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.