Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Mors dag-tävling i sista minuten – vinn en Mors dag-present till mamma!

I sista minuten drar vi nu igång en Mors dag-tävling där du kan vinna en Mors dag-present till din mamma. Reglerna är mycket enkla, så ta chansen att vinna! Det du behöver göra för att delta och ha chans att vinna en Mors dag-upplevelsepresent ur vårt sortiment är:

* Gilla Upplevelse.com på Facebook. Vår Facebook-sida hittar du om du följer denna länk.

* Svara på frågan "Vilken av våra upplevelser tycker du är en bra Mors dag-present?". Vårt upplevelsesortiment hittar du på vår hemsida, www.upplevelse.com, och ditt svar skriver du i kommentarsfältet för den bild som vi publicerat på vår Facebook-sida angående denna tävling. Bilden når du genom att klicka dig in i bildgalleriet precis som visas nedan. Efter att du har skrivit ditt svar i kommentarsfältet, vill vi att du också delar bilden på Facebook, något som dock inte tar mer än några sekunder.

Klicka dig in i bildgalleriet för att kommentera och dela bilden!

* Skicka ett mail till martin@upplevelse.com där du anger det namn som din Facebook-profil står registrerad på. Detta krävs för att vi ska kunna identifiera dig på Facebook och, så snart vi utsett vinnaren, kunna kontakta dig snabbast möjligt och leverera tävlingspriset.

Upplevelse.com-presentbox

Svårare än så är det inte!

Tävlingen avslutas på söndag den 26 maj kl. 18.00. Kolla då ditt e-postkontos inkorg för att se om du är den lycklige vinnaren!

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!