Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Swedish House Mafia aktuella med nya Leave The World Behind

Swedish House Mafia har skördat enorma framgångar de senaste åren. Populariteten har knappt vetat några gränser och det fälldes utan tvekan en och annan tår när de meddelade att de skulle skiljas åt, i synnerhet med tanke på de bejublade framträdandena på Friends Arena i november 2012 som många svenskar fick ta del av. Officiellt splittrades succégruppen den 24 mars 2013 efter en sista spelning på Ultra Music Festivals 15-årsjubileum i Miami (se video nedan).

Nu är de dock, tillsammans, aktuella med ett nytt musikprojekt! Tillsammans med den svenska sångerskan Lune har de komponerat ihop en ny version av Swedish House Mafias första hit, Leave The World Behind. Till skillnad från originalversionen som spelas i urtempo, är denna mer poetisk, lugn och vackert sjungen.

Musikvideon utspelar sig i skandinavisk landsbygd och natur, vilket klingar väl till de lugnare tonerna. Var och en av Swedish House Mafias medlemmar får på sitt eget sätt visa hur de nu avslutar detta kapitel i deras liv, Swedish House Mafia-kapitlet.

Värt att nämna är också att denna release sker i samarbete med Volvo och deras lansering av Volvo XC60. XC-modellerna kännetecknas för sin "förmåga" att få föraren att slippa ett stressigt cityliv och istället få njuta av lugna och/eller äventyrliga upplevelser. Kombinationen av denna nya version av Swedish House Mafias Leave The World Behind (inklusive gestaltningen i musikvideon) och Volvo XC60 blir alltså överensstämmande för båda parter och förmedlar ett gemensamt intryck och en röd tråd som båda för tillfället har för avsikt att följa. Win-win!

Musikvideon hade sin premiärvisning/release den 17 maj på Stureplan i Stockholm där man mellan kl. 21.00 och 24.00 hade möjlighet att se detta sista (?) musikprojekt från Swedish House Mafias sida. Här nedan kan du också ta del av den senaste versionen av Leave The World Behind och tillhörande musikvideo.

Läs mer om Swedish House Mafias sista musikprojekt på leavetheworldbehind.com och lunetheworldbehind.tumblr.com!

Om du själv drömmer om att en gång stå på scenen likt Swedish House Mafia-gänget, bör du fundera på hur du bäst tar dig framåt i din DJ-karriär. Att gå en DJ-utbildning är av stor vikt för att du redan från början ska lägga den musikaliska och tekniska grund som krävs för att du ska lyckas. Att göra fel från början är att bana in ett mindre framgångsrikt beteende. En omväg helt enkelt! Därför har Upplevelse.com tagit fram ett skräddarsytt DJ-paket åt dig som verkligen vill ta chansen. Individanpassat upplägg och marknadsledande instruktörer, som lär ut det allra senaste från branschen, kommer att maximera din potential och ge dig alla verktyg som krävs för att lyckas. En uppskattning är att du sparar 1-2 år genom att gå utbildningen jämfört med den tid det skulle ta att försöka lära sig allt på egen hand (under förutsättning att du också, mot förmodan, gör allt rätt från början).

Läs mer om vår DJ-kurs i Stockholm genom att klicka på länken här intill!

Gå DJ-utbildning och gör karriär!

‹ Alla blogginlägg

Februari-REA – Upp till 50% rabatt