Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Sveriges billigaste körkort – ta körkort i Stockholm via Upplevelse.com

Körkort är synonymt med frihetskänsla. Kanske inte bokstavligen, men dagens samhälle kräver mer eller mindre att du kan köra ett fordon för att du ska kunna göra det du vill. Träna fotboll, hälsa på flick- eller pojkvännen, se en hockeymatch eller hälsa på mormor är aktiviteter som kan ligga bortom gångavstånd eller till och med kollektivtrafiksavstånd. Att få ett jobb utan att ha ett körkort är inte heller alltid det lättaste. Ett körkort och tillgång till en bil öppnar däremot alla dörrar på vid gavel!

Att ta körkort må vara lite knepigt. Mycket teori ska kombineras med praktik, vilket vissa klarar bättre än andra. Till och med en kändis som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har haft problem att ta körkort. Jaja, alla är vi fortfarande bara människor, men min poäng är att även personer som många ser upp till har svårigheter med körkortet och därför finns det ingen särskild anledning att skämmas över det.

En annan aspekt som försvårar att ta körkort är ekonomin. Att ta körkort har ju blivit så otroligt dyrt nu för tiden! Förutsatt att du inte får körkortet finansierat via jobbet eller på annan liknande väg, bör du vara beredd på att behöva lägga ner flera tusen kronor för ditt körkort (följ länken för att läsa en bra artikel i DN som tar upp detta problem). Det är så verkligheten ser ut idag och många körskolor utnyttjar detta och sätter rena ockerpriser för att suga ut så många riksdaler som möjligt ur sina kunder, och för vissa blir följden så stor att det inte blir något körkort. Ekonomin sätter helt enkelt stopp.

Vi på Upplevelse.com tycker naturligtvis att alla ska kunna ta körkort. Så länge man uppfyller de teoretiska och praktiska kraven som visar att man är trafikduglig, ska vägen ligga öppen. Ekonomi ska, i den grad det går, inte vara något hinder. Vi gör därför vårt bästa och erbjuder Sveriges billigaste startpaket för körkort innehållande:

* 4 körlektioner (45-50 minuter/lektion).

* Teoripaket: trafikvideo, instuderingsfrågor, 10 delprov, obegränsat antal teorilektioner under ett år, 20 dataskrivningar, körkortsbok, körhäfte och teorihäfte.

* Riskettan. (Vad är det? Läs här.)

Varför är då Upplevelse.coms startpaket för körkort Sveriges billigaste? Hur kan vi säga det? Svaret är enkelt! Hos upplevelse.com får du för alla upplevelser, inklusive detta startpaket för körkort, en prisgaranti som innebär att du får tillbaka hela mellanskillnaden om du skulle hitta ett lägre pris någon annanstans inom 14 dagar. Ja, du läste helt rätt! Och på så sätt kommer vi alltid att vara det billigaste alternativet, vilket redan nu besparar dig massor av tid och jämförelsebekymmer. Om du vill veta mer om vår generösa prisgaranti, följ denna länk.

I skrivande stund kan vi bara erbjuda dig att ta körkort i Stockholm om detta kanonerbjudande ska vara giltigt. Förhoppningsvis kan vi inom kort sprida denna möjlighet till andra orter i Sverige, men just nu är det alltså ett krav att kunna närvara i Stockholm. Om du läser detta långt efter publiceringsdatumet (3 mars 2013), kontakta oss då gärna på support@upplevelse.com för att stämma av exakt var vårt startpaket för körkort finns tillgängligt för stunden.

Du som har möjlighet att ta körkort i Stockholm har redan idag desto mindre saker att bekymra dig över. Trafikskolorna är centralt belägna och bemannas av idel pedagogiska och erfarna trafiklärare, vilket möjliggör en kostnads- och kunskapsoptimal körkortsutbildning för så många som möjligt tack vare den kollektivtrafik som finns att tillgå.

Alltså, Sveriges billigaste körkort. Det skulle väl inte vara helt fel, va? Passa på att boka in dig omgående!

Ta körkort billigt!

Kommentar

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.