Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Möte med utomjordingar – UFO-upplevelser snart en verklighet?

Har du någonsin spekulerat kring vad som finns i och bortom vår galax? Människan är idag ensam om att inneha titeln för högintellektuellt liv, men känns det inte orealistiskt att vi är de enda varelser i ett oändligt universum som har en civilisation lik vår egen?

Jag tycker definitivt att det känns orimligt. I ett universum som är oändligt, bör det alltså till och med finns oändligt med människor som ser ut precis som mig, som i exakt denna sekund gör exakt samma sak som jag. En helt otrolig teori, inte sant?

Det bör alltså handla om när vi möter utomjordingar snarare än om. Kanske finns det civilisationer som känner till oss, och bevakar varje steg vi tar, utan att vi vet om det?

Vilket år tror du att upplevelse.com erbjuder UFO-safari? Några år till lär det i alla fall dröja (hehe), så tills dess får du nöja dig med det sortiment av upplevelser som erbjuds i skrivande stund, vilket å andra sidan inte heller är så pjåkigt.

‹ Alla blogginlägg

Februari-REA – Upp till 50% rabatt