Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

En unik upplevelse för Zlatan – vilken skulle han välja?

Zlatan Ibrahimovic är målskytt igen. I samspel med engelsmannen David Beckham och fransosen Jérémy Ménez, prickade (nåja, han blev skjuten i knät) svensken under söndagen in 2-0 för sitt Paris Saint Germain FC i franska ligan.

Ibrahimovic firar och har firat stora personliga triumfer under säsongen och har inte som avsikt att slå av på takten. Internationella mästerskapstitlar hägrar, en kategori som han inte varit lika framgångsrik i än så länge.

Att spela fotboll på absolut världsklassnivå är ett heltidsjobb. Egentligen kan man i detta fall definiera ett heltidsjobb som ett heldygnsjobb, då mer eller mindre allt du gör har betydelse för din och i förlängningen din klubbs framgång. Att slarva med några detaljer är inte aktuellt i det långa loppet. Liksom en rallyförare måste ta hand om sin bil, måste en fotbollsspelare ta hand om sin kropp.

Mat, vila och rätt träning bildar en fundamental triangel, en nyckel till framgång helt enkelt. Men alla vet att många andra pusselbitar också måste falla på plats. Det sociala livet och personliga nöjen kräver också tid och rum i kalendern. Att kunna kombinera alla eller vissa av dessa delar är förstås värdefullt och inte minst tidseffektivt. Är det något som vi på upplevelse.com kan erbjuda? Givetvis!

* Aktiv matlagning – att hålla kosten på en bra nivå och i balans är som sagt en av hörnstenarna i en fotbollsspelares liv och framgång. Variation mår kroppen alltid bra av och genom att bredda matlagningskunskaperna finns all möjlighet att täcka detta behov ifrån det egna köket. Nytta, i form av ovärderliga tips och tricks från internationellt erkänt skickliga kockar, förenas med nöje genom att aktiviteten genomförs i grupp vilket medför en skön gemenskap och en i övrigt riktigt rolig upplevelse. Rekommenderas!

* Fiskpedikyr – fötterna är ett av fotbollsspelarens viktigaste arbetsverktyg. Naturligtvis måste de tas om hand! Fiskarna tar försiktigt bort död hud och håller dina fötter fräscha och friska. Fotbollsskor är inte alltid så snälla mot fötterna, samtidigt som man under en match vid åtskilliga tillfällen får ta emot yttre våld mot fötterna i olika former. Här elimineras potentiella förhårdnader vilket alltså kan förebygga framtida problem med fötterna. Istället hålls de som sagt mjuka, fräscha och friska... och redo för mer fotboll!

* Helkroppsmassage – en hederlig helkroppsmassage passar en stel fotbollskropp i alla lägen. Vissa lag erbjuder egna massörer som på egen hand hjälper till att hålla spelarnas kroppar i trim, men minst lika många tvingas söka upp extern hjälp (åtminstone på lägre nivåer). Att periodvis gå till en massör och få behandling för stela muskler, muskelknutar, värk eller andra besvär är rekommenderas starkt för att skydda sig mot långvariga problem som kan orsaka otrevliga uppehåll från sporten. Att massage dessutom är ren njutning gör ju inte saken sämre!

Håll dig i form, lyder alltså framgångsreceptet. Kom ihåg att du inte heller kan få ett bättre pris någon annanstans än på upplevelse.com. Det är helt omöjligt (ja, seriöst, helt omöjligt!) då vi erbjuder full prisgaranti. Detta innebär att om du, mot förmodan, inom 14 dagar skulle hitta ett lägre pris än det vi i dagsläget erbjuder, får du hela mellanskillnaden tillbaka. På så sätt sparar du både pengar, tid och besvär genom att inte behöva söka igenom hela nätet för att hitta bästa pris.

Mer information om priser och upplevelser hittar du genom enkel navigering via vår startsida.

Zlatan Ibrahimovic

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.