Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Vardagspresenter – en överraskning uppskattas alltid

Alla hjärtans dag är över. Men icke kärleken. Icke, icke, icke kärleken. Från och med nu ska den underhållas och sakta men säkert byggas ännu starkare. Rom byggdes inte på en dag, och inte heller livslång kärlek.

Den allmänna presenthysterin läggs åt sidan, åtminstone för stunden. Snart fyller kusinen år, syrran gifter sig, mormor har namnsdag, morsdag, farsdag... och kanske till och med nationaldagen? Beroende på hur din och din närmaste krets presentvanor ser ut, kan hela året bli en enda stor utdelningsprocess. Och det är väl roligt, eller?

Givetvis är det roligt att såväl ge som få presenter. Men den välkända ångesten och oron över att man själv och presenten man ger bort inte ska räcka till, är desto mindre behaglig. I presenttider skruvas förväntningarna upp från alla håll. Varför obehagliggöra allting? Här ligger det i båda sidors ansvar att hålla pressen på en rimlig nivå. Säg till varandra på förhand att det inte är blodigt allvar, avtala ett maximalt belopp som era respektive gåvor får kosta och säg att ni uppskattar varandra lika mycket oavsett hur den enas presenter värderas av den andra. Presenterna är egentligen bara symboler, som visserligen innebär en härlig krydda i mottagarens liv, men det är tanken som är viktigast och den är alltid av det godaste slaget.

Att dra ner förväntningarna är dock inte det lättaste. Man vill ju ge! Och tron på att det dyraste och mest storslagna alltid är bäst, förhäxar oftast ens sinne.

Hur kan man då komma undan detta problem? Förslagsvis genom att undanröja förväntningarna genom att ge presenter utanför de traditionella högtiderna. Överraskningar får alltid stark effekt, då de helt enkelt inte är förväntade. Eftersom inga ”krav” funnits på dig att ge en present, vilket kan vara fallet under presenthögtider, hamnar din omtanke i större fokus eftersom det i detta fall knappast kan ha handlat om att du, p.g.a. tidpunkten, känt dig ”tvungen” att ge bort något.

Låt dina presenter paketeras i spontanitet. Överraskningsmomentet i kombination med nämnda oväntade omtanke är ett oslagbart framgångsrecept. Detta är vårt råd till dig, och du är varmt välkommen att besöka oss på upplevelse.com och se vilken surprise vi kan erbjuda dig, din partner, eller vem som än får ta emot din upplevelsepresent. Vi har ett brett sortiment som faller många i smaken och prisspektrat är anpassat för alla plånböcker.

Av erfarenhet vet vi att priset är viktigt, för att inte säga mycket viktigt. Därför får du som kund ett unikt erbjudande, nämligen en prisgaranti som innebär att du får tillbaka hela mellanskillnaden om du, mot förmodan, skulle hitta ett lägre pris någon annanstans inom 14 dagar. Det besparar dig såväl tid som jämförelsebekymmer, och i slutändan kanske du också har sparat lite pengar.

För att komma direkt till vår huvudsida klickar du här. Överraska oss!

Överraskningspresent i vardagen

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!