Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Kärleksfilmer att somna till

Alla hjärtans dag 2013 går mot sitt slut. Bara ett fåtal minuter återstår av årets kärleksdygn. Sedan får vi vänta ännu ett år på att visa vår kärlek... Nej, så är det naturligtvis inte! Kärleken ska visas varje dag och Alla hjärtans dag ska bara vara ett avstamp mot högre höjder.

Vi på upplevelse.com misstänker att du nu har krupit ner i sängen med din älskade. Dagen har präglats av kärleksfulla sms, pirrande uppvaktning och många blickar som sagt "jag älskar dig". Pricken över i:et, där ni ligger och gosar i sängen, är naturligtvis att slå på en bra kärleksrulle. Om du följer nedanstående länk, får du goa tips på filmer som rundar av en perfekt dag i romantikens tecken.

* IMDb - den stora och globalt erkända filmdatabasen. Den film som inte finns listad här, är inte värd att se.

Efter att ni hittat en film som faller er i smaken, fattas bara att ladda hem den. Eller nja... Vi vill inte uppmuntra till olaglig fildelning. Tänk dig själv, inte skulle du vilja att någon stal dina varor? Hur skulle det se ut om någon gick in i en butik och plockade med sig allt han/hon önskade och sedan gick därifrån utan att betala? Det är faktiskt märkligt att folk ser så olika på en och samma sak, nämligen stöld.

För att på ett hederligt sätt lägga beslag på er film, hänvisar vi er till marknadens mest kända aktörer: CDON och Discshop.

Mycket nöje!

popcorn

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!