Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Billiga Alla hjärtans dag-presenter som alltid uppskattas

Presenthögtider, som exempelvis julen och Alla hjärtans dag, präglas som vi alla vet inte enbart av fest och glädje. Nej, dessa årets högtidspunkter orsakar också stress över alla presenter som ska ges bort. Ångesten hopar sig, och ett självifrågasättande sätts igång. Vad ska jag köpa? Hur mycket får det kosta? Hur lite får det inte kosta? Och hur mycket kostar alla andras presenter?

Jobbigt, ja! Men situationen kan vara sådan att man helt enkelt inte har råd att köpa ett helt palats fyllt av presenter, och då ska man naturligtvis inte heller göra det under några som helst omständigheter. Om man ändå prompt vill ge bort något till någon som man till exempel själv har fått en present ifrån, får man rimligtvis hålla sig inom budgetens ramar och helt enkelt spendera en summa pengar som inte gräver dödligt djupa hål i plånboken.

Men då märker ju han/hon som får presenten att jag inte har råd med dyrare presenter? Och blir han/hon besviken över att jag inte lagt lika mycket pengar på deras present som han/hon betalade för min present? Ja, så kan det kanske vara, det är en risk som inte går att blunda för även om man hoppas att så verkligen inte är fallet. Det ska vara tanken som räknas! Och om du redan har spenderat så mycket pengar som du kunnat utan att riskera att ditt liv rasar sönder och samman, ja, då har du minsann gjort tillräckligt.

Vissa kan dock fortfarande inte känna sig nöjda och tillfreds fastän de har gjort allt de har kunnat för att skaffa en så fin (dyr?) present som möjligt. Ett trick som då är applicerbart är att hitta billiga presenter som ändå uppskattas väldigt mycket av mottagaren. Förhållandet mellan pris och presentmottagarens tacksamhet och uppskattning är alltså nyckeln. En sällsynt tekopp för 50 kr kan vara en optimal gåva om mottagaren har önskat sig en sådan under väldigt lång tid. Du förstår hur jag tänker, va?

Var börjar man då leta? Vi kan inledningsvis konstatera att upplevelsepresenter, enligt färska undersökningar, är den presentform som uppskattas av flest. Föremål är passé. Genom en snabb analys av den informationen kan vi dra slutsatsen att en billig upplevelsepresent alltså ger störst chans till att mottagaren blir nöjd och glad fastän prislappen är mer av budgetslaget.

Nästa steg blir att lokalisera billiga upplevelser. Om du orkat läsa hit, håll ut, du har redan färdats 99% av sträckan mot en billig upplevelsepresent eftersom upplevelse.com alltid erbjuder prisgaranti. Om du, mot all förmodan, hittar ett lägre pris någon annanstans inom 14 dagar, får du alltid mellanskillnaden tillbaka. På så sätt har alla prisjämförelsebekymmer också eliminerats. Behovet av att hitta lägsta möjliga pris finns inte längre, utan lägsta priset är precis vad du redan har framför dig. Det enda som nu fattas är att du bestämmer vilken upplevelse du vill ge bort.

Vilka upplevelser kan vi då erbjuda till budgetpris? I kommande stycken listas våra fem billigaste upplevelser för stunden (Alla hjärtans dag-specialpris kan gälla, så passa på innan priserna höjs igen!) som alla, sitt låga pris till trots, är av högsta upplevelsekvalitet och har potential att bli din mottagares bästa Alla hjärtans dag-present någonsin. Med andra ord är förhållandet mellan pris och presentmottagarens nöjdhet förmodligen väldigt, väldigt bra. Vi börjar med det ”dyraste”, eller rättare sagt, minst billiga alternativet i budgetklassen.

5. Poledance – 199 kr. Att lära sig att svinga sig runt stången är, hör och häpna, faktiskt en av våra mest populära upplevelser. För sitt pris? För själva upplevelsen? Förmodligen en kombination! Denna nya träningstrend är inte bara rolig utan också effektiv och allsidig. Poledance utvecklar din styrka, smidighet, balans, disciplin, kreativitet och ditt mod... och vi vågar lova att du kommer se helt andra möjligheter i lyktstolpar under dina morgonpromenader! Poledance är också en passande Alla hjärtans dag-present tack vare dess lätta sexighet.

4. Promenadteater – 195 kr. Krydda din romantiska Alla hjärtans dag-promenad med underhållning i form av teater. Låt dig förföras av ett skådespel fyllt av spännande berättelser och flärdfulla dräkter. Förflytta dig längs gator och torg runt om i Gamla Stan (Stockholm) och känn hur du själv praktiskt taget är en del av pjäsen... för det kan du faktiskt vara! Du väljer...

3. Sex- och snuskvandring – 195 kr. Tack vare dess popularitet rankar vi denna upplevelse högre än promenadteatern fastän de har samma låga pris. Denna minst sagt erotiska upplevelse avslöjar den ”smutsiga” sidan av Stockholms historia. Få reda på varför platser i centrala Stockholm heter det de heter. Ställ redan nu in dig på att chockas av alla syndiga händelser som givit namn åt områden i vår huvudstad.

2. Djembe – 150 kr. Prova på detta fantastiska afrikanska instrument, djembe, som är en slags trumma som skapar enastående rytmer som skänker dig såväl harmoni som spelglädje. Kropp och psyke skrubbas av lugnets tvättsvamp. Inga förkunskaper krävs, bara ett glatt humör. Djembe är ett lysande exempel på en upplevelsepresent med ett bra förhållande mellan pris och upplevelsen i sig.

1. Spökvandring – 150 kr. Äntligen nummer ett! Detta är vår billigaste upplevelse som vi i skrivande stund har att erbjuda. Eller nej, som du ser är den inte ensam om att vara billigast. Djembe kostar också ynka 150 kr. Anledningen till att vi värderar denna upplevelse högre är, liksom i fallet med promenadteatern och sex- och snuskvandringen, spökvandringens popularitet. Popularitet är ett av de bästa måtten på att upplevelsen är värd varenda krona och ett mer konkret exempel på prisvärdhet och popularitet än spökvandringen finns inte.

Istället för att guidas genom Stockholm och ta del av häpnadsväckande sexanekdoter, får du här en rundtur i det ockultas tecken. Ruskiga adresser besöks, kusliga källare äntras och mörka bakgator tillryggaläggs. Bör du verkligen befinna dig här efter mörkrets inbrott? Som tur är finns en guide vid din sida som har full koll på läget samtidigt som han/hon ger dig insikt i Stockholms mörka förflutna, vars historia präglats av död och övernaturliga övertygelser. Vågar du? Det är klart att du gör! För tydlighets skull nämner vi att detta är en upplevelse som passar alla åldrar. Var inte rädd, men bered dig på spänning!

Ovanstående upplevelser är som klippta och skurna för en tillfälligt tunn plånbok. Dess riktiga värde, d.v.s. hur väl de uppskattas av presentmottagaren, går som sagt inte heller att ifrågasätta. Populariteten talar för sig själv! Du som kund erbjuds dessutom full prisgaranti, vilket innebär att du får tillbaka hela mellanskillnaden om du, mot förmodan, skulle hitta ett lägre pris någon annanstans inom 14 dagar. Det är ett kanonerbjudande som besparar dig såväl tid som jämförelsebekymmer, och eventuellt kan du också spara en och annan krona på redan mycket billiga upplevelsepresenter.

Om du önskar att se över hela vårt utbud av upplevelser är du hjärtligt välkommen att besöka vår hemsida, www.upplevelse.com. Inför Alla hjärtans dag har vi dessutom utformat en speciell flik för anpassade Alla hjärtans dag-upplevelser. Allt för att du ska hitta exakt det du letar efter. Alla hjärtans dag-sidan hittar du här.

Väl mött!

pengar

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.