Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Jämför dejtingsajter – fixa en partner till Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag präglas, utöver att visa sin kärlek, av att ge bort presenter till den man älskar. Men om man då inte har någon som man älskar, någon nära och kär att ge bort något värdefullt till, hur gör man då? Svaret är: man hittar någon!

År 2013 finns det inga ursäkter till att inte kunna hitta en partner. Om människan redan för flera tusen år sedan lyckades undvika inavel, är det minsann en bagatell för dagens människor att träffa nya människor om närområdet redan har skannats av. Man får helt enkelt lyfta blicken och vidga sina vyer. Var finns alla singelmän och -kvinnor?

Ett enkelt sätt att få snabb kontakt och komma i direkt umgänge med människor med samma mål och syfte, är att ansluta sig till olika dejtingsajter på internet. Det bokstavligt kryllar av dem så man får vara på sin vakt, vissa är mer seriösa eller oseriösa än andra. Att ha ett kritiskt öga rekommenderas, precis som när det gäller valet av din framtida partner.

Var bör man då börja? För att göra din väg till kärleken lite enklare och lite kortare har vi valt ut ett par intressanta dejtingsajter. Nedan presenterar vi några snabba fakta kring de största och med populära svenska dejtingsajterna för att kort försöka skapa en bild av dem. Sedan är det ditt ansvar att ta reda på resten. Det är du som ska ta lianen och svinga dig ut i kärleksdjungeln, inte vi!

* Spraydate – har funnits sedan 1999 och hunnit locka över 800 000 kärlekstörstande människor till sajten. Enligt många är detta ett ”mycket dejting för pengarna”-alternativ, alltså väldigt prisvärt. Men även du som inte vill betala för att hitta kärleken är välkommen. Antalet funktioner begränsas då, men exempelvis kan du ändå skicka hela tio meddelanden om dagen utan att behöva betala en spänn från start till mål. Vi rekommenderar!

* Match.com – vem har inte hört talas om dem via till exempel radio- och TV-reklam? Tror du att man skulle spendera så mycket pengar på marknadsföring om man inte bedrev en seriös verksamhet. Nej, just det. Med ett medlemsantal om 580 000 svenskar, av vilka hela tre fjärdedelar söker ett seriöst förhållande, har dejtingsajten en framträdande roll på marknaden. Fiffiga funktioner som personlighetstester, ”matchmaking” och partnerförslag hjälper dig att hitta den rätta. Liksom i fallet med Spraydate, rekommenderar vi Match.com lika starkt!

* eDarling – en något mindre dejtingsajt, ”enbart” 100 000 medlemmar finns registrerade, men det begränsar nödvändigtvis inte chansen att träffa härliga singlar. Att leta sin partner på ställen där konkurrensen inte är lika mördande kanske är den bästa taktiken trots allt? Med ”matchmaking”- och partnerförslagsfunktioner kommer du snabbt i kontakt med den rätta. Väl värt att prova!

* Mötesplatsen”... punkt seee”. Visst känner du igen signaturmelodin? Jag visste väl det. Dejtingsajten, vars medlemsantal är i paritet med eDarlings, präglas av många roliga funktioner och möjligheter att hitta just din drömprins/-prinsessa. Det finns ingen anledning att inte skaffa ett konto här också!

* Victoriamilanojdå, här blev det genast lite förbjudet! Denna dejtingsajt riktar in sig på gifta och sambos som söker en hemlig romans vid sidan om ett torrt och tråkigt förhållande. Utan att på något sätt uppmuntra till otrohet, kan ett uppbrott (hur det än sker) från ett befintligt förhållande var nyckeln till framtida lycka och riktig kärlek. Är detta din väg? Då är du hjärtligt välkommen till Victoriamilan!

Det är i skrivande stund två dagar kvar till Alla hjärtans dag, romantikens uttalade högtidspunkt. Om du sitter där, ensam och nedstämd, ryck då upp dig och se till att krydda ditt liv med något nytt, något spännande! Varför vänta? Ett liv i ensamhet är inte önskvärt hos någon. Ta chansen omgående, registrera dig på dejtingsajter, och kanske sitter du på dejt redan imorgon.

Återigen, varför vänta? Man lever bara en gång, ta chansen! Se till att det blir du som får dela ut en Alla hjärtans dag-present på torsdag.

Lycka till önskar upplevelse.com!

Dejtande par

‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.