Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Alla hjärtans dag-present till pojkvän

Igår pratade vi om Alla hjärtans dag-presenter till flickvänner. Ett mycket svårt uppdrag för männen vilket ibland kan resultera i viss besvikelse för båda parter. Idag tar vi upp vad ni flickvänner kan ge åt era respektive på romantikens högtidspunkt, nu på torsdag den 14 februari.

I regel brukar tjejer ha lättare att hitta ”bra” presenter till sina pojkvänner än tvärtom. Vilken den definitivt bakomliggande anledningen är, låter jag vara mer eller mindre osagt men jag vågar i alla fall viska fram att tjejer möjligen har bättre fantasi och uppfattningsförmåga än killar.

Så är det dock inte för alla utan det finns givetvis tjejer som också behöver vägledning för att hitta en fin Alla hjärtans dag-present till deras livs män. Finns det några bra idéer? Såklart att det finns! Upplevelser är, som tusen gånger tidigare sagt, den presentform som enligt de flesta är mest uppskattad idag. Jag vågar till och med hävda att det påståendet är ännu mer vattentätt angående män. Istället för att samla på sig en massa prylar, tycker de att det vore mycket trevligare att få uppleva något riktigt roligt istället.

Hos upplevelse.com finns en ocean av spännande upplevelser att välja bland. Ditt problem att hitta en bra upplevelse kan snarare förvandlas till att inte veta vilken av alla förstklassiga upplevelser som du ska välja. För att gardera oss mot alla tänkbara hinder, föreslår vi nedan några upplevelser som vi av erfarenhet tror att din pojkvän kommer uppskatta kopiöst.

* Ölprovning – det är inte någon slump att ölprovningen är en av våra bästsäljare. Öl i kombination med det sociala samliv som det flytande guldet oftast inkluderar, är ett ständigt återkommande nöje i de flesta pojkvänners liv. Ge din pojkvän lite hjälp på traven att hitta sin ölfavorit!

* Whiskeyprovning – liksom ölprovningen är detta något som din pojkvän skulle gilla i minst samma utsträckning. Byt ut ölen mot whiskey. Behovet är detsamma, nöjet likaså!

* Kaffeprovning – vi fortsätter på den inslagna vägen med drycker, men plockar här bort alkoholhalten. Kaffet är icke desto mindre betydelsefullt i en mans vardag. Att hitta en kaffesort som man tycker om, som får smaklökarna att vibrera och som sprider värme genom hela kroppen, är en njutning för alla oavsett kön.

* Speedway – en sannerligen ovanlig motorupplevelse! Passar den kille som är intresserad av fordon och motorer. En riktigt rolig och adrenalinfylld utmaning som ställer krav på både balans och styrka. Få ett smakprov här!

* Kör supersportbil – håll i hatten, här kan det gå undan! Upplev G-krafter som aldrig förr i antingen en Ferrari F430 eller en Lamborghini LP 560-4. Du (eller rättare sagt: din pojkvän) väljer själv!

Notera prisvärdheten för samtliga upplevelser. I skrivande stund håller sig de tre förstnämnda upplevelserna inom ett spann om 329 till 395 kr, speedway kostar endast 495 kr och supersportbil-körningen, med tanke på vilken bokstavligt talat fartfylld upplevelse det handlar om, ynka 749 kr.

Vi hoppas att vi har gett dig fina idéförslag inför den 14 februari när det gäller Alla hjärtans dag-present till pojkvän. Se nu till att göra dagen oförglömlig för honom!

present

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.