Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Kärlekspresenter till flickvän på Alla hjärtans dag

Att veta vad man ska ge bort till sin älskade tjej på Alla hjärtans dag är inte alltid det lättaste. En kombination av killars (generellt begränsade?) fantasi och bristande förmåga att uppfatta kvinnors signaler kan bidra till att presentvalet liknar att famla i mörkret. Män vill ha tydliga svar, raka puckar, och inte låta något vara tolkningsbart eftersom det känns onödigt och bara riskerar framtida missförstånd och besvikelser. Varför inte klargöra allt från första början?

Att försöka övertyga sin flickvän om denna fullkomligt lysande idé kan vara ett lika svårt spektakel. Hon uppfattar dig då som tråkig, stel, opersonlig och obrydd. ”Hur kul är det att få en present som jag redan vet om? Det ska ju vara en överraskning!”. Ja, så kan det säkert låta...

I viss mening har tjejen rätt. En present blir så mycket mer om överraskningsmomentet inkluderas. All spänning och förväntan är för dem minst halva nöjet! Men det förenklar dock inte saken för oss män att hitta en present som faller den sköna bönan i smaken.

Som förmedlare av högklassiga upplevelser som samtidigt garanterar lägsta pris (mellanskillnaden tillbaka om lägre pris hittas inom 14 dagar), är det upplevelse.coms skyldighet att tipsa er grabbar om förträffliga Alla hjärtans dag-presenter. En upplevelse är enligt majoriteten den mest uppskattade presenten oavsett sammanhang, och att kunna göra något tillsammans med den man älskar (vilket gäller för båda parter i detta fall) ger en extra krydda och belåtenhet.

Vad kan du då ge din flickvän på Alla hjärtans dag? Låt oss föreslå ett antal upplevelser som vi på upplevelse.com tror att hon skulle älska:

* Danslektion för två – förena nytta med nöje! Att kunna dansa är både roligt och imponerande och att kunna svänga på höfterna till tonerna av musik kommer dessutom att garanterat stärka din position som pojkvän.

* Chokladmassage – krydda massagen med något annorlunda, nämligen choklad! Massage kan troligen vara något som din kvinna kan tänka sig att du kommer att ge bort, men chokladens inblandning kommer utan tvivel att vara ett helt oväntat element.

* Fiskpedikyr – din skönas yttre är naturligtvis väldigt behagligt för dig själv att beskåda, men kom ihåg att hennes utseende har minst lika stor betydelse för henne, oavsett kroppsdel. Vissa kroppsdelar, som för dig som kille kan tyckas ha noll betydelse, kan för henne orsaka stora bekymmer om ett missnöje över dem finns. Låt därför din flickvän få alldeles underbara fötter!

* Floating – kombinera total avslappning med läkande verkan. Dagens samhälle ställer högre krav än någonsin tidigare och orsakar allt högre stressnivåer. Ge din flickvän ny energi som både stärker henne och i förlängningen ert härliga förhållande!

Förhoppningsvis har vi kunnat hjälpa till och föreslagit fina idéer när det gäller Alla hjärtans dag-present till flickvän. Nu är det upp till dig att fixa resten!

present

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.