Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Böcker om kärlek – låt sagan bli din verklighet!

9 februari. Mörkret är fortsatt kompakt. I vårt avlånga land har vi välsignats ganska ojämnt av vår Herre när det gäller det härliga dagsljuset. Södra Sverige kan njuta av tidig vår, mildra vintrar och relativt ljusa dagar under vinterhalvåret medan nordborna, de frusna stackarna ovanför polcirkeln, inte ser solen på flera veckor. Om vi däremot lyfter blicken och spejar ut över vår kontinent, mäktiga Europa, blir vi snabbt varse om att vi i viss mening ändå sitter i samma båt. Vintermörkret är åter kompakt. Hur ska vi orka älska?

När natten lagt sig kan åtminstone ett lugn infinna sig. Mörkret stänger in dig och du får möjlighet att hitta dig själv. Men är det inte varje människas innersta önskan, även om någon tjurigt förnekar det, att också hitta någon annan?

Inget är gratis och så icke heller en partner. Ansvaret vilar på dig att aktivera de sociala tentaklerna och börja socialisera. Men hur börjar man? Tja, varför inte med en bok? Att hitta inspiration, lust och självförtroende i litteraturens värld är inte något nytt fenomen, och med böcker inriktade på temat kärlek kan ytterligare ett steg närmare din framtida älskling vara taget.

Låt oss då kliva in i biblioteket. Det finns en hel drös böcker att välja bland, men för att göra ditt val lite enklare har jag selektivt valt ut en handfull böcker som jag tycker att du ska ge en rejäl chans.

* Törnfåglarna handlar om flickan Meggie och prästen Ralph som genom ur och skur kämpar för att hålla deras kärlek vid liv.

* High fidelity är en fantastisk bok av Nick Hornby, där huvudrollsinnehavaren Rob hoppas finna kärleken efter att ha blivit dumpad allt för många gånger.

* Mistrals dotter levandegör en enastående kärlekshistoria om Maggy Lunel som i Paris kommer i kontakt med en fransk konstnär... resten får du ta reda på själv!

Ser du ljuset? Känner du värmen? Pirret? Då är du en bra bit på vägen! Kanske har du redan vandrat en bra bit på densamma? I så fall kan det vara dags för dig att ta nästa steg. Varför inte krydda din dejts bild av dig själv med något alldeles extra och speciellt?

Med tanke på att Alla hjärtans dag närmar sig i rask takt, vore det inte en alltför dum idé att överväga en överraskning åt din dam/kavaljer. Upplevelse.com pulvriserar din beslutsångest när det kommer till att hitta den perfekta presenten. Hos oss finner du precis det du letar efter.

Så ett frö! Det är du som skördar.

Kärleksböcker

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.