Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Att enkelt hitta speciella Alla hjärtans dag-presenter

Alla har vi känt känslan. Din älskade fyller år, tar examen, har namnsdag... och du har ingen aning om vilken slags present du ska köpa till honom/henne. En jobbig känsla, en slags förtvivlan där du verkligen kan se din älskling framför dig med lätt besviken min fastän den försöker döljas. ”Tack så mycket, vad snällt!”, får du höra, men innerst inne känner du att du kunde ha gjort betydligt bättre för att uttrycka din aldrig sinande kärlek.

Som sades i ett tidigare inlägg, är blommor och choklad en fullständigt urlakad presentidé. Sådana opersonliga presenter är ett direkt tecken på att du har varit ute i sista sekund med att hitta en Alla hjärtans dag-present, och alltså inte direkt lagt ner särskilt mycket energi på att hitta något speciellt. För din ögonsten är väl speciell för dig? Ja! Och förtjänar då en speciell Alla hjärtans dag-present? Ja! Alltså blommor och choklad? NEJ!

Presenter över huvud taget, alltså föremål, håller i allmänhet på att dö ut. Något som dock är på stadig frammarsch är upplevelser. Och det är faktiskt sant! Allt fler köper upplevelser istället för fysiska ting, och då är det ju en himla tur att vi på upplevelse.com kan erbjuda dig den hetaste presenttreden för alla tidpunkter och tillfällen. Vi har över 300 olika upplevelser av högsta kvalitet som du kan välja och vraka bland, och dessutom utlovar vi en garanti om lägsta pris. Om du, mot förmodan, skulle hitta ett bättre pris inom 14 dagar, får du tillbaka mellanskillnaden.

Låt oss då föreslå några härliga och personliga Alla hjärtans dag-upplevelser:

* Ljuvlig vinprovning!

* Underbar helkroppsmassage för två!

* Stimulerande fiskpedikyr!

* Sagolik spabehandling för två!

* Ytterst prisvärd teater och middag för två!

Låt din partner få känna att du verkligen tycker om honom/henne och se till att den 14 februari överträffar alla ställda förväntningar. Förutom ovan nämnda upplevelser har vi en rad andra romantiska aktiviteter att erbjuda och du är hjärtligt välkommen att själv ta en titt bland alla kategorier som finns listade på vår hemsida. Tillsammans ser vi till att du hittar en riktigt bra Alla hjärtans dag-present... förlåt, jag menade upplevelse!

With love.

love

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.