Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

9 saker som garanterat gör din partner glad

Att göra roliga, romantiska och spännande saker kan vara en viktig krydda i ett förhållande. En kortare resa eller liknande kan ofta vara något som gör att vardagslunken blir något lättare att hantera och dessutom kommer ni komma varandra närmare.

Här på bloggen vill vi nu tipsa om 10 saker som du kan göra för att göra din partner glad.

Ta disken – få saker är så enkla som att diska undan tallrikar och glas. Ett rent kök ser ju faktiskt så mycket trevligare ut än vad många kanske tänker sig. Att ta disken kan också visa sig vara en väldigt trevlig överraskning när din partner kommer hem från jobbet.

Laga middag – hur trevligt låter det inte att komma hem till ett dukat bord? Att laga en middag för två är ett väldigt enkelt sätt att addera lite extra krydda i er relation. Spela lite romantisk musik och tänd ett par ljus för att höja stämningen ytterligare. Även om maten förstås spelar en stor roll i en middag kan faktiskt till och med ett paket nudlar smaka gudomligt i rätt stämning med rätt person.

Helkroppsmassage för tvåen helkroppsmassage för två är ett perfekt sätt för er båda att slappna av och känna stressen samtidigt som ni är tillsammans. Helkroppsmassagen tar plats i en avkopplande miljö och massageterapeuterna jobbar sig igenom hela kroppen för att öka blodcirkulationen så att spänningar löses upp.

Städa huset – en handling som är snarlik att ta disken. Samtidigt är städning av huset ofta något som uppskattas lite extra då detta är ett större jobb. Dessutom kommer din partner garanterat bli nöjd när denna ser att allting är rengjort och står på sin plats. En säker vinnare helt enkelt.

Lunchkryssningkidnappa din partner på jobbet och ta med honom/henne på en tre timmar lång kryssning där ni bjuds på både välkomstdrink och en välförberedd lunch. Dessutom kommer ni få en härlig sightseeingtur av Stockholms skärgård.

Köp en presentett av de äldsta tricken i boken och fortfarande ett av de enklaste och bästa. Presenten kan egentligen vara vad som helst men du kan vara säker på att denna alltid uppskattas och kommer bli minnesvärd. Som sagt, ett säkert kort.

Se en romantisk komediockså ett väldigt enkelt men säkert val. När din partner kommer hem från jobbet, träningen eller var han/hon nu än har hållit hus kan ett par timmar i soffan med en romantisk komedi vara en perfekt avkoppling för er båda.

Romantisk ridweekend – om du vill slå på stort men samtidigt inte göra något överflödigt kan en romantisk ridweekend vara det perfekta valet. Här får ni övernattning i fina rum, självklart ingår mat och en turridning i ett par timmar där ni verkligen får möjlighet att njuta av naturen och varandras sällskap från ryggen på islandshäst.

Häst och vagn med picknick för tvåtänk dig att kliva in en svunnen tid där häst och vagn var det främst transportmedlet. Med denna upplevelse kommer ni åka genom fin natur och dessutom bjudas på en romantisk picknick. Perfekt för lata sommar- eller höstdagar som du vill spendera med ingen annan än din partner.

Bonustips nr 10:

Romantisk timmerstuga – stäng ute verkligheten och pyssla om varandra under en helg i en romantisk timmerstuga. Stugan innehåller en varm och skön dubbelsäng såväl som en stenkamin från vilken ni får värme. I priset ingår förstås även mat och frukost. Om vädret tillåter kan ni dessutom passa på att bada innan ni åter värmer er framför den sprakande stenkaminen.

 

Som du ser finns det en hel del saker du kan göra och bjuda på för att göra din partner glad och hålla gnistan i förhållandet vid liv. Valmöjligheterna är många och det finns säkert något som passar just er alldeles utmärkt.  Vad väljer du?

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!