Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Enkel, effektiv och rolig träning med basövnignar

Någonstans på vägen gick basövningar och simpla träningscheman förlorade. Idag är medicinbollar och diverse andra tillbehör i gymmet populära att använda sig av. ”Experterna” tipsar och lär ut metoder som aldrig någonsin kommer att kunna ge samma resultat som tung styrketräning med basövningar.

Mitt namn är Jimmy och jag bloggar på www.itfeelsgood.se. Min träning fokuseras idag runt basövningar och att progressivt öka vikterna för att bli starkare och mer muskulös. Min träning idag går väldigt bra och jag är nöjd med mina resultat. Jag slösade dock bort mycket tid och energi innan jag lärde mig hur jag skulle lägga upp min träning.

När jag började med styrketräning så letade jag efter perfekta metoder, avancerade kost och träningsscheman som alla hade en sak gemensamt. De lät mig inte utvecklas i den takt min kropp hade potential till. Under mer än två år så stod jag och mer eller mindre kvar på ruta ett. Jag trampade vatten och det var frustrerande.

Det var först när jag drog ner på träningen och fokuserade mina pass runt basövningar som mina resultat kom. Övningar som bänkpress, militärpress, Marklyft och Chin ups tog min träning och min form till helt nya nivåer och de resultat jag fick på 6 månader var bättre än de två första åren som jag slösat bort i gymmet.

Idag sköter jag kosten på ett mycket smidigt och enkelt sätt enligt periodisk fasta. Tränar 3 pass i veckan, 50-60 minuter långa, enligt reverse pyramid training metoden och fokuserar på att öka i simpla basövningar istället för att slösa bort min tid på avancerade träningsrutiner och kostscheman.

Min form är bättre än någonsin, jag mår bättre och någonsin och jag har en mer sund inställning till träning är någonsin.

Jag vill med den här artikeln och min egen framgång slå ett slag för basövningar och simpla träningsscheman. Dagens ”experter” vill att du står på en medicinboll medans du jonglerar med tennisbollar. Personligen tror jag inte alls att det är ett vinnande koncept.

Håll det enkelt och bli starkare.

‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.