Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Sista minuten julklapp

Än är det inte försent att beställa julklappar på nätet!  Håll igen allt vad skrik och panik innefattar. För här är tipsen om upplevelser som livar upp varenda en på julafton.  Julklapparna hinner levereras dagarna innan jul om du beställer senast den 21 eller 22 december. Du kommer få din upplevelse i en fin presentask.

Vad sägs som om ett värmande bad i vintermörkret? Alltid är det skönt och få bli bortskämd eller kunna skämma bort någon annan. För under en femhundring kan du unna dig ett terapeutiskt bad där jetstrålar ger dig en skön massage över hela kroppen. Vattnet är 38 grader varmt och ökar cirkulationen och mjukar upp stela muskler och leder. Så mys av badet, låna en badrock på plats och givetvis ingår tofflor och det finns flera bad att välja mellan. Ett kur och aromabad är till för att just du ska trivas. Är det på andra sätt värmen lockar? Hetta upp då med en salsalektion för två! Här får ni uppleva en härlig och sensuell dans till heta och glädjespridande rytmer. Barbará Perez är mycket erfaren dansinstruktör och har medverkat i olika danshower vid internationella konsertevenemang Ni kommer få lära er grunderna i salsa med fokus på rörelse och fotarbete. Att dansa salsa lockar fram dansglädje, rytmik, stil och form hos er båda.  Är det iver, puls och nyfikenhet som gör att du kan tänka dig en upplevelse? Då är det Segway du borde prova på! Se om det är världens roligaste elfordon som alla påstår under en spännande stadstur. Du kommer få se vår huvudstad på ett hysteriskt roligt sätt I en hastighet upp till 20 km/h. En segway är både smidig och lättkörd och det finns tre turer att välja mellan och alla är i sällskap med en erfaren instruktör

Så kom ihåg att senast beställa dina upplevelser den 21 eller 22 december! Antingen någon av julklappstipsen här eller välja någon av alla andra upplevelserna vi har på vår hemsida.

‹ Alla blogginlägg

25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.