Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tjuvarnas jul och din alldeles egna

SVT:s julkalender 2011 heter Tjuvarnas jul och är en julsaga i Charles Dickens anda. Där historien utspelar sig i Stockholm, i det förra seklet och julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter att tjäna pengar - och stans tjuvliga längtar efter att stjäla!

Vad är det som du längtar du till jul? De flesta längtar bort. Bort från stressen, paniken över alla val av julklappar och bort från en släktings ständiga tjat om årliga jultraditioner som är till för att hållas. Så varför inte ge bort en upplevelse till dig själv eller någon du känner. Ett kul sätt att komma bort från både stress, panik och valet av julklappar blir givet, en upplevelse. Julkalendern utspelar sig under Charles Dickens anda och Stockholms förra sekel. Som var en kall tid om vintern och en lortig värld att leva i resten av året. Du vill förmodligen inte uppleva smutsen så upplev och möt de personer som levde under denna tid istället. Hur är det möjligt? Jo, en spökvandring kan visa dig både hur det var och leva förr men också ge dig mjöligheten att se en eller flera spöken.  I årets julkalender är det också så att på varuhuset är där det händer så varför inte unna dig själv en personal shopper som hjälper dig med tips och råd om färger, mönster, modeller, makeup och hår. Hitta outfits för speciella tillfällen eller inhandla en helt ny garderob. Med dig på din shoppingvända har du Paul Anthony som har arbetat i över 20 år att hjälpa folk med sin shopping oavsett vilken shoppingtyp du är.

Så se upp för klappsnapparna och fixa din upplevelse långt innan de kommer ifatt dig!

‹ Alla blogginlägg

25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.